فراخوان حل تست دینی پیش2
-
Zohre...replied to farhadhamid29 on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Zohre-Nowrouzi در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
Reza.Tah این نبود با من همنظر بود اون یکی دیه بود
من که دارم همش میگم کتاب دینی حفظیه
شما هی میگی منطق -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to farhadhamid29 on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farhadhamid29
1
با توجه به سرانجام گذشتگانو اینا
درست؟ -
farhadhamid29 دانش آموزان آلاءreplied to sky daughter on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
farhadhamid29
1
با توجه به سرانجام گذشتگانو اینا
درست؟درسته1
-
Zohre...replied to farhadhamid29 on ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farhadhamid29 من اول گفتم
-
@Zohre-Nowrouzi در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
Reza.Tah بیا بزن خب خو من بلد نیستم حفظ کنم میگم منطقیه
در واقع دارید حفظ میکنید خودتون خبر ندارید
-
چرا تست نذاشتین
-
-
farhadhamid29 دانش آموزان آلاءreplied to ARTHUR on ۱۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ARTHUR در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
فااطمه صبر کنید دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن بعد پاسخ تشریحیش رو میذارم
باشه
-
-
از دقت در آیه ی شریفه ی « لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ »
مفهوم ... دریافت میگردد.
1)عدم غفلت خداوند از مهمترین بخش زندگی اجتماعی که بر همه ی بخش های دیگر تاثیر جدی می گذارد.
2)امر به یک هدف ، ایجاب کننده ی امر به مقدسات آن است.
3)وجوب و ضرورت فرمانبرداری از خداوند و کسانی که خود معین کرده است.
4)تنظیم روابط اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی خود با سایر کشورها به گونه ای که بیگانگان راه تسلط بر مسلمانان را نیابند.
@دانش-آموزان-آلاء -
ARTHUR
با احتمال 0.7 ، 4 ؟؟؟ -
-
ARTHUR
2 ؟ -
ARTHUR در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
از دقت در آیه ی شریفه ی « لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ »
مفهوم ... دریافت میگردد.
1)عدم غفلت خداوند از مهمترین بخش زندگی اجتماعی که بر همه ی بخش های دیگر تاثیر جدی می گذارد.
2)امر به یک هدف ، ایجاب کننده ی امر به مقدسات آن است.
3)وجوب و ضرورت فرمانبرداری از خداوند و کسانی که خود معین کرده است.
4)تنظیم روابط اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی خود با سایر کشورها به گونه ای که بیگانگان راه تسلط بر مسلمانان را نیابند.
@دانش-آموزان-آلاء