صندلی داغ نهایی
-
تفاوت سلول الکترولیتی و گالوانی چیه؟
میشه توضیح بدید -
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
-
H_R در صندلی داغ نهایی گفته است:
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
ممنون
-
این پست پاک شده!
-
Dr.Rashidireplied to BlAcK woLF on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این سوال رو به روش کسر تبدیل (نهایی طوری ) حل کنید
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm Infinitie. A Bio @kosar-mottaghi H_R Dr.Rashidi ابوالفضل ریسی -
@haniehno بابا اینا نهایی نمیادا
-
Abolfazl Sattarireplied to چیچک on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno در صندلی داغ نهایی گفته است:
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm Infinitie. A Bio @kosar-mottaghi H_R Dr.Rashidi ابوالفضل ریسیمپرس..... :||
-
@haniehno
سلام گزینه ۴ میشه؟ -
@haniehno تو نهایی اینا نمیاد.
-
@haniehno نمیاد همچین سوالی
اگر بیادم، بلد نیستم حلش کنم -
ترتیب اینکه پتانسیل کاهشی کدوم نیم سلولا بیشتروکمتره نیازه؟!
مثل جدول صفحه47؟
به ماگفتن بدونیم بعضیاشو..
ولی توی سوال نهایی هایی ک آقای پویان نظر حل کردن،توی خودسوال اصن داده بودن ک:/ -
Infinitie. Areplied to zeinab dehghani on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani ترتییشون نسبت به هم رو بلد باشین بهتره
و اِلّا کلِشو سوال میده -
zeinab dehghanireplied to Infinitie. A on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A ممنون
-
Infinitie. Areplied to zeinab dehghani on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani خواهش میکنم
-
سلام فرق پاک کننده صابونی و غیر صابونی به طور خلاصه چیه؟؟
-
zeinab dehghanireplied to Mohammad Javad Mo Ja on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Javad Mo Ja غیرصابونی ها برای تشکیلشون از واکنشات خاص و پیشرفته ی صنعتی بهره گرفته میشه و گروه بنزنی هم دارن...وهمچنینso3
-
@haniehno در صندلی داغ نهایی گفته است:
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm Infinitie. A Bio @kosar-mottaghi H_R Dr.Rashidi ابوالفضل ریسیسلام
این تیپی تو راه ابریشم خیلی دیدم ولی سوالو دیدم هنگ کردم
حداقل تو نهایی که نمیاد فردا ببینم چیکارش میکنم -
بچه ها میترسم فردا لگاریتم 3 و 5 و 7 رو قاطی کنمچون سابقه این اشتباه رو داشتمتو سوالا خودشون بهمون میدن یا باید با یه کلکی حفظش کنم؟؟️
220/4192