خبر خیلی مهم و دوست داشتنی
-
سلام دوستان آلایی امیدوارم خوب باشید
امروز داشتم با یکی از پشتیبان های عزیز آلا صحبت میکردم و ازشون پرسیدم که آیا آلا برای راه ابریشم سال ۱۴۰۱ فقط آپدیت در نظر گرفته یا چیزی مثل داشتن راه ابریشم عمومی هم داریم یا نه؟
فک میکنید جوابشون چی بود؟
نه فک کن بعد ادامشو بخون
آره خلاصه گفتن که توی راه ابریشم سال ۱۴۰۱ انگار عمومی هارو هم قراره داشته باشیم و جزئیاتش رو همون تیر ماه احتمالا میگن
این خبر خییییییلیییییییی خوب بود
امیدوارم شما هم خوشحال شده باشید فقط امیدوارم هزینش کمر شکن نباشهایشالله که چیزی رو از قلم ننداختم -
-
واییییی
-
mahan alizadeh
قیمتش خداکنه کمر شکن نشه
اخه از وقتی قیمت های تایتان رو دیدم با این حجم کم اینقدر شده ترسیدم
خدا به داد راه ابریشم با اون حجمش برسه -
-
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to alireza hoseyni on ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عاااااااالللللللللیییییییی
یه مشاورم اضافه بشه دیگه بینظیره -
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to mahan alizadeh on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh
عالی بود
خبر دادن ش خیلی هیجان و شور و انگیزه بیشتری از خودش داره
ان شاءالله که یه مشاور هم داشته باشه تا بیشتر خوشحال بشیم -
-
زهرا عزیزی 0replied to mahan alizadeh on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh به راه ابریشمیای قبل هم این عمومیا رو میدن یا باید تهیه اش کنن؟
-
-
-
فقط خدا کنه قیمتاش یکم ارزون تر باشه و مثل تایتان نباشه
-
mahan alizadehreplied to زهرا عزیزی 0 on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا عزیزی 0
اون زمان هدیه دادن دیگه گذشته
منم دقیق نمیدونم اما با این قیمت گذاری های الان حدس میزنم که راه ابریشم عمومی هارو با تخفیف، بکنن هم قیمت تخصصیای پارسال
چون قیمتاشون میبینیم که خیلی خیلی نسبت به آرش پارسال و همینطور تایتان بالا رفته
من شانس آوردم با کد تخفیف ۲۰ درصد عید فطر راه ابریشم رو تهیه کردم ، وگرنه منی که کنکوریه ۱۴۰۱ام میخواستم راه ابریشم رو تهیه کنم فقط خدا میتونست یه کیسه گونی پول بندازه پایین تا بتونم این همه هزینه سرسام آور رو پرداخت کنم -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh ولی شما وضعیت اقتصادی کشور را ببنید. همه چی گرون شده. اما با این حال آلا قیمت های محصولاتش خیلی پایین تر از محصولات سایر موسسه ها هستش.
-
کاش تاریخ دقیق انتشار شو میگفتن اخه من میخوام واسه خوندن از اول تیر برنامه ریزی کنم ️️
-
سیما سعیدی
فک نکنم تا قبل 10 تیر به بعدد خبری بشه
فعلا ک اوضاع و همه چی درباره 1400 هس -
mahan alizadehreplied to alireza hoseyni on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni
خبرا قطعا میره برای اواسط تیر و بعدش چون بالاخره آلا دوس نداره که ارامش کنکوری های ۱۴۰۰ خودش رو بهم بزنه وقتی اولویت با اوناس. و چون اینکه هنوز مقدار زیادی از تایتان و آرش زیست و فیزیک و ادبیات تکمیل نشده، اصلا بحث درباره آپدیت و امکانات جدید راه ابریشم بیخوده ......... و ما هم نمیخوایم باعث این بشیم که کنکوری های ۱۴۰۰ آزرده خاطر بشن خدایی نکرده و همهی این بحثا حدس و احتماله
به امید موفقیت همهی آلایی ها در کنکور ۱۴۰۰ -
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to amirmohammad shakeri on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در خبر خیلی مهم و دوست داشتنی گفته است:
فقط خدا کنه قیمتاش یکم ارزون تر باشه و مثل تایتان نباشه
هرچی باشه باید از قیمت تخصصیا کمتر باشه
-
سید حسین قربانی 0 دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۱۷ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh امیدوارم سریعتر اعلام برنامه کنند
-
Parsa Ghaffarireplied to mahan alizadeh on ۱۸ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh اگه اوضاع اطلاع رسانی و انتشار ویدیو ها مثل امسال باشه، برعکس. اتفاقا این خبر یعنی امسال هرچقدر بد بود، سال بعد قراره فااااجعه باشه.
این خبر فقط درصورتی خوبه که اول اون مشکلات اساسی حل شده باشن. -
Arshia Yazdianreplied to سیما سعیدی on ۱۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیما سعیدی اگه راه ابریشمی هستی نگران تابستونت نباش! با من
7/23