هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Infinitie. Areplied to zahra movahedizadeh on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh نصف شب جایی باز نیست که
-
الان ینی امشب با چنتا عدد مسیر زندگی ادم یطور دیگه میشه....
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
خب پس گشنگی بکش
اگه حال داری پاشو یه چی درس کن -
Infinitie. Areplied to zahra movahedizadeh on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh اوکی ممنون
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
توروخدا این شکلی نگید کل وجودمو استرس گرف -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
خواهش -
Infinitie. A
5 دقیقه یک بار یدونه قند -
نتایج به طور قطع بر روی شبکه داخلی سازمان سنجش قرار گرفته است اما این به معنای انتشار شبانه آن نیست. همچنان این احتمال وجود دارد که نتایج کنکور حتی دوشنبه صبح بر روی سایت سازمان سنجش بارگذاری شود. با توجه به توضیحاتی که بالاتر پیرامون مکانیزم سازمان در اعلام نتایج دادم، زمان دقیق آن مشخص نیست و بارگذاری در شبکه داخلی سازمان به معنای تکمیل کامل فرآیند نیست. به همین خاطر از اعلام زمان تاکنون خودداری کرده ام.
این همون کانالس :|
-
دیگه داره حالم از خودم و انتظار و سازمان سنجش بهم میخوره
-
Infinitie. Areplied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi این چه خبر سمی بود
خو الان من شب دیگه خوابم نمیبره
اصلن نمیتونم فرض کنم که صبح قراره با جمله : "ابوالفضل نتایج اومدههه پاشووووو"
بیدار شم -
اینکه حسم نسبت به یه اهنگ به فاصله سه روز
از تنفر برسه به اینکه همش گوش بدمش
اصلا منطقی نیس -
فکر کنم امشب یه کلی فحش خوردم
-
Amirbernosireplied to Infinitie. A on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
الان حسی که به بقیه رو منتقل میکردی میتونی حس کنیمنم پایین تر گفتم این کانالو نمیدونم معتبره یا نه
-
Infinitie. Areplied to Amirbernosi on ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi نه حقیقتا حس نکردم
-
ولی خب اوکی
-
الان بدترین وضعیت ممکن واسه شوخی کردنهیکی الان
یکی بعد اومدن نتایج
با اینکه شرایط خیلی فراهمه ولی خب نباس شوخی کرد:/
آدمش کم پیش میاد پیدا بشه -
-
Infinitie. Aنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
الان احتمالا سوال پیش اومده چرا من الان شوخی میکنم، نه؟
حالا دلیلشو بعدا میفهمید -
..........................................................
.......................................................
.....................................................................
....................................
................................ -
ایموجی برای توصیف قیافم الان پیدا نمیشه
تو مایه های پوکره
10383/1000113