هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
نیستی حوصلم سر رفت
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
حفظ کردن زیاد تو ذهن نمیمونه بنظرم فیلم ببین
هم لهجت خوب میشه هم لینسنگت هم دایره لغاتت -
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
ویژگی بارزشه نباشه همجا سوت و کوره -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
ولی فیلم زیاد وقت میبره
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نیاز نیس بشینی یه فیلم خاص رو نگا کنی
مثلن همین بنده خدا هری پاتر
اینو بالغ بر هزار دفعه من دیدمش ینی
چون توش لهجه های متفاوتیه و لغات زیادیم استفاده شده توش
هرشب 30دقیقه مثلن نگاه کن -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
راس میگی اینم میشه در کل زبانم خوبه فقط برای لیسینیگ خرداد میخواستم یکم آماده باشم.
در چه حده؟
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
خیلی اسونن
لیسنینگای کتاب رو گوش کن یادشون بگیر اونام درهمون حدن -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
ممنون پس زیاد لازم نیست وقت بزارم مال کتاب رو بلدم
تشکرات فراوان
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan ممنون
چخبرا خوش میگذره ؟ -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
اکانت منم پریده الان نگا کردم ️ -
بریم سر درسا
فعلا
-
چه حکمتیست که در آ..
عه نه نه این نه
چه حکمتیه من واقعا نمیفمم
دیشب دیر خوابیدم صوب هم تقریبا اوکی بیدار شدم .. دریغ از اندکی احساس کمبود خواب و رو هم رفتن چشا و اینا در طول روز
حالا اگ شب زود میخوابیدم، صوب هم همین تایم امروز بیدار میشدم، قطططع ب یقین حدددداقل باید 15 مین چشام میرف روهم!
خدایا :|
اگ دوسمون نداری بگو خب :| -
Mr. Perfect سلام
خجالت بکش -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 81Sobhan on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
81Sobhan
پریمیوم داشتی؟ -
Sharllot
میدونی این دلیل داره اتفاقن
ما وقتی میخوابیم این عمق خواب حالت سهمی داره
هر 15دیقه به اوج میرسه و بعد افت میکنه
وقتی بینش بیدارشی خواب الوده ای
یعنی جوری تنظیم کن که تایم خوابت مضرب15دقیقه باشه -
104946/1000113