هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
ادیت حرفه ای رو حال کردی
اها خوبه خیلی خوبه همینطوری با قدرت ادامه بده -
@kosar-mortazavi اع خب هیچی
شما ازمایش انتی بادی هپاتیت رو دادید ؟ یا فقط مال ما به همین زودی فرستادنمون ازمایش بدیم -
81Sobhan تهدید حرفه ای رو حال کردی
ابهت خاصی دارما
بله بله حتما،مرسی -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
معذرت میخوام
ولی ماشین سواری فابریکش ی چیز دیگس -
فقط نمیدونم کودوم قدرتو گفتی
Never -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi قبل تهدیدت عوضش کردم
-
81Sobhan من بعد تهدیدم دیدم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
همین که پیگیر درسی
علاوه بر پیگیری تلاش هم بکن افرین -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
باشه تو راست میگی -
81Sobhan فقط پیگیرم
این نیز درست است -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
اوم ️ شما هم به پارس دودی برسید
فعلا ارزو دارم اولین ماشینی که میخرم یا پارس باشه یا 207
افرود و ماشین های خوب بماند -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi اع خب هیچی
شما ازمایش انتی بادی هپاتیت رو دادید ؟ یا فقط مال ما به همین زودی فرستادنمون ازمایش بدیمچرا همچین آزمایشی باید بدید؟
-
@kosar-mortazavi
برا ترم بعدی که میریم بیمارستان
اگه انتی بادی هپاتیتون کم باشه باید 3 دز واکسن بزنید
دز دوم یکماه پس از دز اول و دز سوم 6 ماه اگه اشتباه نکنم -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
خب هرچی که میخوایید برسید -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 ️️️️
105117/1000113