هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
پیروزی که اصلا با نام من معنا پیدا میکنه
-
من ببینمش میگم سلام خوبی
تمام -
خبرررر
پسر همسایمون رفته خاستگاری
19سالشه -
@f-seif-0 عادیه
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
اینو نمیدونم ولی میدونم گل جنگی من هستی
-
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
برو بهش بگو دست راستش رو بکشه تو سرتون -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
۱۹ سال چی؟
یعنی یه سال از من کوچیک تره
-
Mr. Perfect من چی میگم؟ من چه خبری دارم به تو بگم؟ اصلا چرا من باید با تو حرف بزنم؟ چرا اینقدر خودتو تحویل میگیری؟
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
نه تروخدا من بمیرمم الان ازدواج نمیکنم
حتی با اونی که دوسش دارمم الان حاضر نیستم ازدواج کنم
یعنی چییییییییییییی
مگه بچه بازیهههههههههههههههههه -
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect
مگه چن سالته مستر
دوازدهمی که -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan توام ۲۰ تارو اونجا نفرستادی
والا ۲۰ تا زیاده
تو هر سوالی از من ذهنت رو مشغول کرده بگو بهت بگم ولی منُ سمت اون ۲۰ تا سوال نفرس -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
تو هم نگو نخواستیم بابا
یه روز نبودم اینجا هیچی نشده یعنی؟
-
بابا از این کوچیکتراش عقدن یا عروسی گرفتن
-
Mr. Perfect اصولا و کلا من هیچ نسبتی با تو ندارم
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
خودت نظرم رو میدونی
شوخی کردم
-
این پست پاک شده!
-
arthur morganreplied to Yegane Dehqan on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yegane Dehqan سلام یگانه خانم عزیز چطور هستید؟عالی هستید؟درس ها چطور پیش میره؟تسلیم که نشدید امیدوارم که هرگز کم نیارید منم سعی ام را میکنم راستی چقدر کم می خوابید حالا منم از فردا می خوام که کم بخوانم البته کافی بخوابم ببخشید که پرحرفی کردم
-
Mr. Perfect آره آره گذشته همه چیو ثابت میکنه
-
Galadrielreplied to Mr. Perfect on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله میدونم بله
105535/1000113