هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا تو عالم واقعیت اینقدر ساکتم ؟
بعد چرا مجازی اینقدر حرف میزنم ؟!این چ بیماری ست
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
چرا مشهد و کربلا باید بیفته شهریور ؟!
من الان نیاز دارم !
🥲
#تودلی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 شب بر شما خوش
-
شبتون بخیر
-
ولی آن که مست آمد و دستی به دل ما زد
تو بگو در این خانه به چه سودا زد و رفت؟
خواست تنهایی مارو به رخمون بکشه که
تنهای بر درِ این خانهی تنها زد و رفت -
بخاطر نهایی کوفتی کنفرانسم نتونستم بخونم امیدوارم بعد رست بپرسه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 بلا ب دور
-
برم بخوابم ۴ساعت دیگ باید برم بیمارستان=)
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اصلا باورم نمیشه ساعت ۲
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سونیک بود میگفت وای میخوام از زمین لذت ببرم برق رو خاموش نکن ...بعد یک دقیقه صدای خروپف
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 بابا من اینا رو میگم الان ۵ دقیقه دیگ خوابم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 خب الان دقیقا چی گوش میدی
فقط شاد نباشه محرم دلم نمیاد -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 ژن؟!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگ احمدوند گوش میدم بعدش نماز و زیارت عاشورا
همیشه استرس اینو داشتم قبل ۱۲ بخوابم ک ۶ بیدار باشم -
تو فقط میدیدی هر چی که خودت ساختی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
باورم نمیشه ساعت ۲
یک ساعت دیگ اذانه
پس بیدار میمونم
نماز بخونم
یادم نمیاد کی نماز صبح خونده باشم
#تودلی
پست 11420 از 1000113