هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به وقتش می فهمی که چیز زیادی نمی خواستی ،به وقتش
-
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii هرکدومش جوانه داره میزارم یه قلب جدید شه ️ اره :))
وقتی زیاد گیاهی خوندی -
اشکال نداره نسترن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
تقصیر من نیست بخدا
این کیبورد مثلا میاد کلمه ها رو اصلاح می کنه -
اهااا اندک
-
Sunnivareplied to پرستو بابایی on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
منم همینطور آدمکی بیشتر از اندکیعنی چی آدمکی؟
آخه خب همش شبیه همه
اره و یادت میره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اره غده هم هس حواست کجاس 🥲
راست میگیا واییی
غده
جوانه دار
قطعه قطعه
واو -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sunniva on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@نویسنده-کوچولو
منم همینطور اندکی بیشتر از اندک
آخه خب همش شبیه همه -
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اره غده هم هس حواست کجاس 🥲
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii هرکدومش جوانه داره میزارم یه قلب جدید شه ️ اره :))
وقتی زیاد گیاهی خوندیبه روش قلمه زدن
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امتحان نهایی دینی ۴۰۲ رو جواب دادم ،با اینکه همشو خونده بودم ولی بازم انگار یه جاهایی خیلی لازمه بخونم
از دینی اینقدر ک بدم میاد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ari_14 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@نویسنده-کوچولو خوبی کوشولو ؟
مرسیی رضا من عالی تو خوبی؟
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امتحان نهایی دینی ۴۰۲ رو جواب دادم ،با اینکه همشو خونده بودم ولی بازم انگار یه جاهایی خیلی لازمه بخونم
پست 117441 از 1000113