هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28
یه سوال میتونم ازت بپرسم بلو؟
البته اگه خواستی جواب ندی بگو جواب نمیدم چون کاملا شخصیه اوکی؟ -
Akito
دکمه اعتراضت باز شد؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من مطمئنم نمره هام عوض میشه و یچیز ریدمانی میشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب شاید نمره هام خوب نیست پس=/
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم مدیکالم کم داد
-
کاش توی اینجا هم مثل پیام رسان های دیگه میتونستیم حساب کاربریمونو حذف کنیم...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom اگه بدبینانه باشه خوبه
میتونم فهمم حداقل چقدر میشم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Akito پس چطور دیدی؟
خودشون گفتن از تجربیا استفاده کنین و میانگین هندسه و گسسته رو بجای زیست بزنین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته یبار پارسال تخمین رتبه بر اساس تراز زدم، و 1000 تا با رتبه واقعیم فاصله داشت
سر همین نمیتونم تراز مدیکال رو قبول کنم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito پس چطور دیدی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito برم ببینم مدیکال چند میدع
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دلم فقط یه تخمین رتبه خوب میخواد
چون برای مدیکال هم قسمت ریاضی اش فعال نشده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 مدیکال هم به من خیلی بد داد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat عه اصلا حواسم نبود
ولی باحاله خوشم میاد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی برم جات؟
-
چرا انقد خوابیدم
اه -
گوشیو بزنم شارژ
کارم انجام بدم
پیام بدم که زنگ بزنم بهش
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک ساعت شد ولی هیچی به هیچی:)
پست 12001 از 1000113