هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg چیو
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg چیو
اینو
M Tg میدونی چرا انجام نشد
چون یه چیزایی شد که برام مهم تر از این پاکسازی شد
البته بعدشم متاسفانه اون بحثه پیش نیومد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐😂😂
-
ی خبر جدیدددددد
خانومِ_دوست_داشتنی خوش خبر باشی
-
یاسین ( Bio ) تو مدیکال مصاحبه داره!!

-
fatemeh8181 سلام عزیزم
خانومِ_دوست_داشتنی راستی یه پست ازت دیدم داشتی میرفتی واقعا که تازه منم منشن نکرده بودی ای بی معرفت:face_without_mouth: :face_without_mouth: :expressionless_face: :expressionless_face:
اون موقع نتونستم ریپ بزنم -

خانومِ_دوست_داشتنی این بیو هس؟
-

-
خانومِ_دوست_داشتنی راستی یه پست ازت دیدم داشتی میرفتی واقعا که تازه منم منشن نکرده بودی ای بی معرفت:face_without_mouth: :face_without_mouth: :expressionless_face: :expressionless_face:
اون موقع نتونستم ریپ بزنمfatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن:expressionless_face: :expressionless_face:
تهش دیدم ارزش نداره و موندم! -
خانومِ_دوست_داشتنی این بیو هس؟
M Tg آره
-
fatemeh8181 بلع
-
fatemeh8181 این حرفت بسی کلمات داشت حس میکنم 😐نم چرا😂
-
تازه ی متن معرفی هم داشت
-
M Tg چیو
اینو
M Tg میدونی چرا انجام نشد
چون یه چیزایی شد که برام مهم تر از این پاکسازی شد
البته بعدشم متاسفانه اون بحثه پیش نیومد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😐😂😂
M Tg کجاشو
ببین کلی گفتم نشد که بشه
چیزای مهم تری بود که ارزش وقت گزاشتن رو این موضوع برام کم اهمیت شد -
fatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن:expressionless_face: :expressionless_face:
تهش دیدم ارزش نداره و موندم!خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن:expressionless_face: :expressionless_face:
تهش دیدم ارزش نداره و موندم!کار خوبی کردی موندی عزیزم
-
fatemeh8181 این حرفت بسی کلمات داشت حس میکنم 😐نم چرا😂
M Tg مثلا : اع ، خب ک چی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یا : اع ، به ما چه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
تهش دیدم ارزش نداره و موندم!خانومِ_دوست_داشتنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوب کردی موندی
دفعه بعدی بی من نریا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
M Tg اره
-
یا : اع ، به ما چه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا : اع ، به ما چه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود
نرگسم فهمید😂🤣 -
یا : اع ، به ما چه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خانومِ_دوست_داشتنی :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
متنش این بود:
رادیو مدیکال( قسمت چهل وسوم)🎙📻
مصاحبه با یاسین پرویزی🧑⚕️
دانشجوی پزشکی دانشگاه همدان😎
پرسیدین از الان بخونم میشه؟؟ یاسین اومد خودشو مثال زد ک شده!!
یاسین سال اول قبول شده، دهم و یازدهم هم و تابستون دوازدهمو تا ابان درگیر المپیاد سلول های بنیانی بودو برای کنکور درس نخونده، از سال یازدهم ازمون شرکت میکرده ولی شاید سر جمع سه روز برای ازمون میخونده و میانگین ترازش ۵۵۰۰ بوده...
سال دوازدهمم مهر و ابان کم و بیش شرو کرده ولی باساعت مطالعه کم و بی کیفیت تا اینک از اذر جدی خونده و تونسته تو سال دوازدهم میانگین تراز ۶۳۰۰ داشته باشه😇💪🏼
نقاط مثبت یاسین از زبون خودش این بوده ک از تغییر روش مطالعشو و چالش نترسیده و باهاش روبرو شده و همیشه امیدوار بوده!!
شنبه شب ساعت ۱۰ منتظرتونیم😍✌🏻
#رادیو_مدیکال -
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا : اع ، به ما چه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود
نرگسم فهمید😂🤣M Tg خیلی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: