هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری تو خودتم امسال کنکور دادی؟
-
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to Infinitie. A on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی ما تو گروه کلاسمون رتبه هامونو به هم اعلام کردیم
یکی از بچه ها ۱۱۱ هزار شده بود:/خداقوت پهلوان
-
Infinitie. Areplied to Infinitie. A on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A و داشت کر کر میخندید ابته خب عادیه بین پسرا
-
@سجاد-ذوالفقاری چطوری قهرمان
-
و هیچکس از اینده اونکه ۱۱۱ هزار اورد خبر نداره
مگه نه؟
شاید از اول هدفش جایه دیگه بود -
Infinitie. A
من از اون بدترم -
Infinitie. Areplied to fatemeh persian on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian نه راست گفته
-
خیلی تعجب کردم از درصدام اصن انتظار همچین چیزیو نداشتم جوری بود ک خانوادم میگفتن مطمئنی اطلاعات و درست وارد کردی اخه مگ میشه اینقد دور از انتظار کجای کار اشتباه شده واقعا نمیدونم
فقط شرمنده خانوادم شدم امیدوارم بتونم جبران کنم -
@سجاد-ذوالفقاری ادامه نده!
-
@سجاد-ذوالفقاری انشاالله که خوبه
-
@سجاد-ذوالفقاری خودتون توقعشو داشتین؟مگه نه؟
خودتون واس سال بعد شروع کردین قبلش مگه نه؟
پس ناراحت نباشین دیگه
آدمی باشید ک سال بعد این موقع بگن دیدی فلانیو رتبش چقد بد بود و الان بهترینا رو اورده؟ الگوی کلی آدم میشید -
Infinitie. A زندگی رو ؟؟
-
fatemeh persianreplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi اشکالی نداره چرا ناراحتی عزیز مگه نمیگی تلاشتو کردی ؟پس شرمنده نباید باشی اولش سخته انشالله سال بعد نتیجه زحمتای امسال و سال بعدت رو هم میبینی نگران نباش و اینقد خودتو ناراحت نکن
-
@سجاد-ذوالفقاری نه بابا
چی چیو زندگیرو
بحثو میگه -
ساقی پیوی میخام
@Saghi-Mortazavi -
ولی اون پسره ک گفتم شاید ریاضیو شانسی زده
رتبه برتر شد پس شانسی نبوده -
Kosar A003 خیلی ازین رتبه ها سرنوشتشون جوری رقم خورده یا تو یه کار دیگه فوق العاده شدن و یا با قدرت دوباره برگشتن و کارو در آوردن...
پدرم میگف وقتی نتایج ما اعلام شد یکی از دوستامون نتونست قبول بشه...رفت خونشون سرشو کچل کرد نتونه بیاد بیرون و فقط خوند و خوند و خوند و بهترین جا قبول شد...آمریکا بود متاسفانه هفته قبل به علت کرونا فوت کرد
12395/1000113