هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری نه بابا
چی چیو زندگیرو
بحثو میگه -
ساقی پیوی میخام
@Saghi-Mortazavi -
ولی اون پسره ک گفتم شاید ریاضیو شانسی زده
رتبه برتر شد پس شانسی نبوده -
Kosar A003 خیلی ازین رتبه ها سرنوشتشون جوری رقم خورده یا تو یه کار دیگه فوق العاده شدن و یا با قدرت دوباره برگشتن و کارو در آوردن...
پدرم میگف وقتی نتایج ما اعلام شد یکی از دوستامون نتونست قبول بشه...رفت خونشون سرشو کچل کرد نتونه بیاد بیرون و فقط خوند و خوند و خوند و بهترین جا قبول شد...آمریکا بود متاسفانه هفته قبل به علت کرونا فوت کرد -
Masoumeh.shreplied to fatemeh persian on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian اصن نمیتونم حالمو خوب کنم
تو اتاقم نشستم چند ساعته جلو اشکامو نمیتونم بگیرم یکی میاد ی چی میگ دوباره بدتر میشم
واقعا نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم -
@سجاد-ذوالفقاری زندگی رو ادامه بده
بحثو ادامه ندهرتبت رو لازم نیس بگی! -
Infinitie. A
اها
اوکیی -
fatemeh persianreplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi عزیزم اخه چرا ارزش ناراحتیتو نداره
-
@masoumeh-shokrollahi منم همینطور
بیا یکم بیرون هوا بخوری
البته بالوالدین -
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ساقی پیوی میخام
@Saghi-Mortazaviمنم خیلی چیزا میخوام
بیا اونور خو نیستی؟ -
Kosar A003replied to Erfan...11 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan...11
دقیقا
یکی نیاز بتلنگر داره
یکیم استعدادش جایه دیگه خوابیده
ما آدما باید جای اینکه حال همو خراب کنیم
حس خوب بدیم
اینجوری قطعا هممون ادمایه موفقتری خواهیم بود -
Masoumeh.shreplied to fatemeh persian on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh persian خب خیلی اذیت شدم تو این ی سال بعد نتیجش خیلی دور از انتظار بود
-
.....
-
میگه انتخاب رشته درست کن میگه نزنه به سرت
اما نمیتونم مطابق خواسته اونها باشه هیچ وقت متاسفم با روحیاتم سازگار نیست متأسفم اگه بهت میگم اون طوری که تو میخوای انتخاب میکنم متاسفم راه خودم رو میرم حتی اگه....
من تا آخرش میرم مهم نیست چقدر زمان میبره مهم نیست از نظر بقیه کارم احمقانه است اینکه شاید آینده نداشته باشه اینکه عمر و زمان میره میدونی دیدگاه ها فرق داره من یه زندگی توخالی نمیخوام نمیتونم همچین چیزی داشته باشم نمیتونم کاری رو انجام بدم که علاقه ندارم متاسفم که اینها رو نمیتونم بهت بگم آخه شنیدنش رو دوست نداری به خاطر همه چی متاسفم مامان -
بیتر ادب برو سر درست یکی باید خودتو نصیحت کنه
-
@haniehno گفتن بریم باغ ولی خب فامیلم بود ترجیح دادم تنها باشم تا حرف بقیه رو بشنوم
-
@masoumeh-shokrollahi دنیا تموم نشده...ولی باید بدونید که این اشکا خیلی ارزش داره اگه باعث بشه شمارو به موفقیت برسونه...
12409/1000113