هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0
ولی کلا تا الان برای کنکور خوب پیش نرفتم عقبم خیلی ولی یه اتفاقی دو روز پیش افتاد ک ب خودم قول دادم تمام تلاشمو بکنم که بعدا از خودم ناامید نشم
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمHADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
ولی کلا تا الان برای کنکور خوب پیش نرفتم عقبم خیلی ولی یه اتفاقی دو روز پیش افتاد ک ب خودم قول دادم تمام تلاشمو بکنم که بعدا از خودم ناامید نشم
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمانشالله میشه عزیزم
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشمانشالله میشه عزیزم
-
@sania-Andiravan سانی خوبم
زدم تودلی افتاد سر پست تو ، قلمچی پارسال تخفیف داده بود یه کتاب درک مطلب خریدم...سبز رنگ هست کوچیکه مولفش هم خاکباز بود من پارسال کامل زدمش امسال دوباره دارم حل میکنم خیلی خوب بود دو قسمت متن و تحلیل صرفی داشت
اولش یه درسنامه کامل بود بعد هم حدودا 100 تا متن و تحلیل
اگه احیانا اون کتاب های دیگه گیرت نیومد این هم مورد خوبیه
همین دیگه -
@f-seif-0
و شرمنده نشم و به کمک شما دوستای الاییم که همیشه کمک و همراهید داشته باشم -
خانومِ_دوست_داشتنی اها مرسی
اخه نمیدونم چرا ( به معلمای دیگه بی احترامی نشه ) ولی همیشه گند ترین و بی اخلاق ترین معلم من دینیهHADAF MAN وای نه من همیشه دبیرای دینیمو دوست داشتمممممممممم
-
@f-seif-0 وای الآن خوبی؟؟
-
@f-seif-0 بارون ، ببیار:)))))))
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انگشتم کماکان میدرده :))
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انگشتم کماکان میدرده :))
@f-seif-0 خیلی شدیده؟
-
@نگین-محمدیان ممنون عزیزم
برام دعا کن دعا کن به هدفی که دارم برسم
شاید هدف من با خیلیاتون متفاوت باشه و راهش فرق کنه یکم میترسم ولی باید پیش برمHADAF MAN اصلا به تفاوتش فکر نکن ، مگه میشه تلاش کنی و نشه!
-
@masoumeh-shokrollahi من تشریف دارم شما نیستی بعد من نباشم تو در هر حالتی و هرجایی باید به یاد من باشی
خداروشکر که خوبی ، آخخخ باروننننن جام خالی
الحمدالله خوبم
به کوری چشمت خیلیم لاغره@roghayeh-eftekhari خب من سر درسامم انلاین بشم همش که دیگ هیچی
آره الانم داره میاد ولی اصلا جات خالی نیست
خب حالا حرص نخور موهات سفید میشه -
HADAF MAN وای نه من همیشه دبیرای دینیمو دوست داشتمممممممممم
خانومِ_دوست_داشتنی
نه معلم دینی من اصلا خوب نیست
-
@نگین-محمدیان ممنون عزیزم
برام دعا کن دعا کن به هدفی که دارم برسم
شاید هدف من با خیلیاتون متفاوت باشه و راهش فرق کنه یکم میترسم ولی باید پیش برم -
HADAF MAN اصلا به تفاوتش فکر نکن ، مگه میشه تلاش کنی و نشه!
خانومِ_دوست_داشتنی اره ولی ترس دارم از راه پیش روم از راهی که برای خودم تصور میکنم و پر سخته که نکنه علاقمو از دست بدم
-
خانومِ_دوست_داشتنی
نه معلم دینی من اصلا خوب نیست
HADAF MAN نه مال من همیشه عشق ترین بودن
خصوصا دینی هفتم و هشتمم رو خیلیییییی دوست داشتمممم