هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghanireplied to _Aram_ on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار سلااام
چیشده یهو تگ شدم؟! -
0yasin.sh0replied to ramses kabir on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir خدایی با لپتاب چطوری کند میشی؟؟؟؟
من اینقدر سرعت تایپم با کیبورد بالاس با اینکه به کیبورد نگا نمیکنم -
Masoumeh.shreplied to __chakisaldva__ on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ خوبه که خودشیفته نیستی
یادم بنداز -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ramses kabir on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir مچکرم:)))))))))))))
-
zeinab dehghanireplied to maryam111 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 عزیزمممم
ازبس همیشه اونجا دویدم حسابی خودمو کنترل کردم ک شمرده شمرده راه برم
حتمن. از واجباته -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده
@yasin-sheibak اندازه انگشتا و مقدار زمانی که در روز برای کار با سیستم صرف میکنی خیلی تاثیر گذاره!!
آقایون اصولا بخاطر دستای بزرگتری که دارن سخت تره براشون
خصوصا لپ تاپ که کیبوردش متفاوته -
ولی باید برم یه دوره 《چگونه چت کردنمان را به اندازه جثهمان نزدیک کنیم》 بگذرونم(_:
-
zeinab dehghanireplied to maryam111 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
maryam111 چطور؟
-
ramses kabirreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
دادا من زیاد با لپ تاب تایپ نمیکنم
زیادم سرو کله نمیزنم باش
فقط گه گدایی که گوشی دستم نباشه باش یه سر به جیمیل و انجمن میزنم و میرم
طبیعیه ک سرعت تایپمم پایین باشه:)) -
Masoumeh.shreplied to zeinab dehghani on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani منم خیلی خوشحالم که یه کسی مثل تو اینجاست️
توهم همینطور تو رشتت بهترین خودت باشی
مزاحمت میشم -
0yasin.sh0replied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی نه من کلا اوکی هستم مخصوصا با اینکه دستام اندازه بشقابه
من یه مدت کلش بازی میکردم خیلی چت میکردم دیه از اونجا به بعد تایپم اوکی شد -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinab dehghani on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani نه منم میدوئم راحت باش
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak میگم که
استفاده کردن زیاد تاثیر داره -
0yasin.sh0replied to ramses kabir on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir اوهوم من به شخصه لپتاب رو به گوشی ترجیح میدم خیلی کارا با لپتاب میشه کرد خیلی خوبه
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak الان تصور شما از من چطوریه؟
فکر میکنید چه چهره ای داشته باشم؟/: -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to maryam111 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 من من من
من بگم؟ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ramses kabirreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
بهت میگم جای داداش کوچیکمی نگو ن
اخه کلش؟
هعی یادِ دوران ابتداییم افتادم:|| -
همتون بگین
129057/1000113