هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Masoumeh.shreplied to Infinitie. A on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A بید خیریب شی
-
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
Infinitie. A جااااان کجا بیام
-
Infinitie. Areplied to amir ahmadi on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi بیا زیتون
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi سلام دایی
من خیلی وقته ندیدمتون
اری انگار بی تر ادب شدن
شما تشریف ببرین(کنکوری بودین؟)سلامخوب هستی؟
راستش من مشکل عصبی دارم که رو سیستم فعالیتهام تاثیر میذاره
این ینی نمیتونم بخوابم، هیچ وقت...بیا خودم میخوابونمت عزیزم
ای دلم -
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi قول بده🥲
-
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A اومدمممممممممم
-
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi قول میدم
-
شیمی مبتکران حرام است.
-
Masoumeh.shreplied to Infinitie. A on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A افرین گل بهشتی بلندتر
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Masoumeh.shreplied to _Biliifti_ on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi هروقت تستاشو میزنم اشکم در میاد ولی خیلی رات میندازن
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi سی تو که ایری صد ایزنی جز واجباته اصلا!!
-
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi هار هار
-
Masoumeh.shreplied to Infinitie. A on ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A نزدیکم بود همچین کاری نمیکردی
129901/1000113