هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
همچی مسخره شده
باید از این زندگی لف داد
خدایا میخوام پیاده شم بسه دیگ -
-
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
راست میگه سلما ؟!
@نویسنده-کوچولو -
Gharibe Gomnamreplied to mr.vinyzo on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
پنجره کلاس ما به مدرسه ابتدایی پسرونه دید داره
یعنی بین مدرسه ما و مدرسه اونا چندتا باغ و خونه ویلایی هست ولی اگر داد بزنیم صدا میرسه
ما لب پنجره بودیم
بعد دیدیم پسرا از پنجره کلاسشون داد میزنن شماره مبخوان
واقعا به کجا چنین شتابان
البته اون روز خیلی خندیدیم ولی خیلی تاسف هم خوردیم -
Sunnivareplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Gharibe Gomnam مدرسه ما پادگان نظامیه رسما، ده تا معاون، سه چهار تا خدمتکار، دو تا نگهبان در، نهایت خلافی که تا الان اینجا کردم فرار از مدرسه بود که همین امروز بود، حس ماموریت غیر ممکن بهم دست داده بود (زنگ آخر معلم نداشتیم ولی نمیزاشتن بریم خونه، باید میرفتیم نمایشگاه)
-
ب امید رویای بوسیدنت
ب عشق تو چشمام خواب میکنم
اگ صددفعه باز ب دنیا بیام میدونم باز تو انتخاب میکنم -
من اذیتش کردم
-
Gharibe Gomnamreplied to Comrade on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
مدرسه صاحب داشت تازه این مدرسه الانمون چسبیده کنار اداره است
دیگه هرچی بچه شیطون ولی درس خون تو کلاس ما جمع شدن
چون درس خونم هستن چیزی نمیتونن بگن خیلی
بعد ما از خودمون ردی به جا نمیزاریم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
شما ؟!نه شما که اذیت نکردی -
ریمیکسش گاده گاد:)
-
mr.vinyzoreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خداییش دیگه اینکارو نکردیم..نهایت گناه بچه ها اینه که از پنجره داد بزنن عاطفههههه عاطفهههه عاطفه رو ندیدین و مردم ایسگا کنن
-
بی صدا رفتم ک این درد بهت حالی کنم
من اصلا نمیتونم با تو خدافظی کنم
این روزا میگذره این دردا فروکش میکنن
الآنم خوبم چشام الکی شلوغش میکنن:) -
Gharibe Gomnam مدرستون مگه صاحب نداشت هرکاری دوست داشتیم میکردید؟!
-
چه افتخاری هم میکنیم به خراب کاری هامون
-
Gharibe Gomnamreplied to mr.vinyzo on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo
ما کلاس نهم بودیم بعد سه چهار بار زنگ آخر که میشد زنگ خونه رو خودمون زودتر میزدیم یواشکی
معاون و مدیر هم هیچوقت نفهمیدم کار کیه ولی فهمیدم کار کلاس ماست اومدن یک هواااار کشیدن رفتن ما دیگه تکرارش نکردیم -
تو ک دیدی ی شبه برو رو موهامو:)
-
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من
پست 136501 از 1000113