هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در مورد چیه دانشگاها
درمورد اینکه یه رشته ای توی کدوم دانشگاه بهتره..
وخب وقتی بفهمم چه رشته ای رو میخام باید انتخاب کنم ک کدوم دانشگاه روهم انتخاب کنم
واین میشه ک یکم سختتر میشه برامسلاممم
من دیر رسیدم نمیدونم بحث سر چی بود ...... ولی می خوام یه طومار درباره بحث کردن بنویسم یادتون باشه -
zeinab dehghani عه مبارک باشه:))))
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani عه مبارک باشه:))))
خیلی ممنونم
لطف دارید -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وخب وقتی بفهمم چه رشته ای رو میخام باید انتخاب کنم ک کدوم دانشگاه روهم انتخاب کنم
واین میشه ک یکم سختتر میشه برامبه سایت قلمچی یه سر بزنید
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نگاه کردم..
درمورد رشته ها خیلی خوب بود..
دیدم ک درمورد دانشگاهاهم مطلب داره
باید بخونمشون
ممنون -
واین میشه ک یکم سختتر میشه برامنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شدهzeinab dehghani شما الان چند تا رشته انتخاب کردین که بیشتر خوشتون اومده و قراره اونارو بخونین
بعد اینکه با خانوادتون در مورد اینکه میتونین پردیس بخونین یا اینکه اجازه میدن خارج از شهرتون برید و درس بخونین هم پرسیدین؟ -
zeinab dehghani من درست نخوندم
در مورد رشته ها باید خیلییییییییییی تحقیق کنید ، در مورد دانشگاه چون رتبه تون اجازه میده خیلییی تحقیق کنید
چون اهمیت دانشگاه تو رشته ریاضی بیشتر از تجربیه پس وقتی دستتون بازه حتما بهترین رو انتخاب کنیدنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در مورد رشته ها باید خیلییییییییییی تحقیق کنید ، در مورد دانشگاه چون رتبه تون اجازه میده خیلییی تحقیق کنید
چون اهمیت دانشگاه تو رشته ریاضی بیشتر از تجربیه پس وقتی دستتون بازه حتما بهترین رو انتخاب کنیدچشم حتمن
ممنون از لطفتون -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسانی که قدمی برای ظهور امام زمان بدارند ،همانا من رو بنده خود کرده اند
-
@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نگاه کردم..
درمورد رشته ها خیلی خوب بود..
دیدم ک درمورد دانشگاهاهم مطلب داره
باید بخونمشون
ممنونzeinab dehghani خواهش ایشالا رشته مورد نظرتون قبول شین
-
چون اهمیت دانشگاه تو رشته ریاضی بیشتر از تجربیه پس وقتی دستتون بازه حتما بهترین رو انتخاب کنیدنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چون اهمیت دانشگاه تو رشته ریاضی بیشتر از تجربیه پس وقتی دستتون بازه حتما بهترین رو انتخاب کنیدمگه ایشون تجربی نبودن؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و احد الناسی حق توهین به اونو نداره ،هر کسی می خواد باشه ،باشه
-
zeinab dehghani شما الان چند تا رشته انتخاب کردین که بیشتر خوشتون اومده و قراره اونارو بخونین
بعد اینکه با خانوادتون در مورد اینکه میتونین پردیس بخونین یا اینکه اجازه میدن خارج از شهرتون برید و درس بخونین هم پرسیدین؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf آره..باخانوادم صحبت کردم
رتبم به تهران وامیرکبیروشریف واینا میرسه -
zeinab dehghani خواهش ایشالا رشته مورد نظرتون قبول شین
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-ariana انشالله..ممنون
-
amirh_hmyf آره..باخانوادم صحبت کردم
رتبم به تهران وامیرکبیروشریف واینا میرسهنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شدهzeinab dehghani شما ریاضی بودین؟
کدوم رشته هارو الان میخواین بخونین؟
کدومارو خوشتون اومد؟ -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani خیلی باید بخونید
خیلیییییی ، کم کاری نکنیدا وگرنه پشیمون میشینبه جز چندتا از بچه ها کس دیگه ای نمیدونه
وخب من منتظربودم تو تاپیک مدیر رتبمو بگم
اماخب من الان سه رقمی شدم وواقعن درگیری چندین برابری از رشته ودانشگاه دامن گیرم شده..
حقیقتن خیلی مهمه وسخته برامنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلیییییی ، کم کاری نکنیدا وگرنه پشیمون میشینبه جز چندتا از بچه ها کس دیگه ای نمیدونه
اماخب من الان سه رقمی شدم وواقعن درگیری چندین برابری از رشته ودانشگاه دامن گیرم شده..
حقیقتن خیلی مهمه وسخته براممجددا مبارک باشه
ببینید الان مواظب باشید یه رشته ای انتخاب نکنید علی رغم کلاس و.. پس فردا ندونید بامدرکش چه کار کنید
انتخاب رشته سختی شد
اول رشته ها رو تعیین کنید بعد دانشگاه های خوب در هر رشته بعد هم ترکیبی بچینیدشون -
amirh_hmyf آره..باخانوادم صحبت کردم
رتبم به تهران وامیرکبیروشریف واینا میرسهzeinab dehghani تو رو به هر چی که میپرستین پول انتخاب رشته ندین
-
چون اهمیت دانشگاه تو رشته ریاضی بیشتر از تجربیه پس وقتی دستتون بازه حتما بهترین رو انتخاب کنیدمگه ایشون تجربی نبودن؟
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیر ، ریاضی هستن
-
شهیده sh ازتون تشکرمیکنه و احوال میپرسه؟!
zeinab dehghani ممنون . خوبم خداروشکر
اخراج دائم هستن یا بازم میان ؟ -
خیر ، ریاضی هستن
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi عجب
-
zeinab dehghani شما ریاضی بودین؟
کدوم رشته هارو الان میخواین بخونین؟
کدومارو خوشتون اومد؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf یعنی تا الان نمیدونستین؟!
نکنه شماهم فکرمیکردی من تجربی بودم!!
اره ریاضی بودم:) -
amirh_hmyf یعنی تا الان نمیدونستین؟!
نکنه شماهم فکرمیکردی من تجربی بودم!!
اره ریاضی بودم:)نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اره فکر میکردم ریاضی هستین
یه ادیت زدم پیام قبلیمو
اونو ببینین -
حقیقتن خیلی مهمه وسخته براممجددا مبارک باشه
ببینید الان مواظب باشید یه رشته ای انتخاب نکنید علی رغم کلاس و.. پس فردا ندونید بامدرکش چه کار کنید
انتخاب رشته سختی شد
اول رشته ها رو تعیین کنید بعد دانشگاه های خوب در هر رشته بعد هم ترکیبی بچینیدشوننوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi مجدد ممنون ازتون
چشم حتمن