هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi نه اون روشو ندیدی🥲
-
@saghi-mortazavi نه اون روشو ندیدی🥲
-
@saghi-mortazavi عه خودتی که
اصن حواسم نبود به اسم تو الکی گفتم سین میم -
@roghayeh-eftekhari استرس نداره حالا میفهمی
-
@infinitie-a هدف از خلقت انسان چیه؟
اگر بنا رو بذاریم بر امتحان کردن بشر قبلی خب چرا اصلا اون بشر قبلی خلق شد؟؟؟
هدف اینه برسیم به خدا و همچنین لذت ببریم از این راه ، هدف اصلی و مفهوم کارهارو بفهمیم و رضایت خدارو بدست بیاریم و در اون دنیا جادوانه بشیم و یه سری پاداش بگیریم
خب اینکه همش شد به نفع ما ، فقط ماییم که سود میبریم چون خدا هیچ نیازی به عبادات حرفا و کارهای ما نداره و تمام این ها به نفع ماست ، پس هدف چی بوده؟؟ خدا با اینکارش چیو میخواسته؟؟ببین کلا من میگم خدا که تنهاست نیازی هم به وجود هیچ بشری نداره(اصلا به این شبهه ای وارد نمیکنم که خدا تنهاست)
خب حالا با توجه به اینا اصلا چرا بشر خلق کرد؟ ما و فرشته و اجنه و.... به چکارش میاییم؟؟ چه سودی براش داریم؟؟؟ اون که کامله هیچی کم نداره ما چی میتونیم بهش بدیم؟
در یک جمله هدف خلقت چی بوده؟؟؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a هدف از خلقت انسان چیه؟
اگر بنا رو بذاریم بر امتحان کردن بشر قبلی خب چرا اصلا اون بشر قبلی خلق شد؟؟؟
هدف اینه برسیم به خدا و همچنین لذت ببریم از این راه ، هدف اصلی و مفهوم کارهارو بفهمیم و رضایت خدارو بدست بیاریم و در اون دنیا جادوانه بشیم و یه سری پاداش بگیریم
خب اینکه همش شد به نفع ما ، فقط ماییم که سود میبریم چون خدا هیچ نیازی به عبادات حرفا و کارهای ما نداره و تمام این ها به نفع ماست ، پس هدف چی بوده؟؟ خدا با اینکارش چیو میخواسته؟؟ببین کلا من میگم خدا که تنهاست نیازی هم به وجود هیچ بشری نداره(اصلا به این شبهه ای وارد نمیکنم که خدا تنهاست)
خب حالا با توجه به اینا اصلا چرا بشر خلق کرد؟ ما و فرشته و اجنه و.... به چکارش میاییم؟؟ چه سودی براش داریم؟؟؟ اون که کامله هیچی کم نداره ما چی میتونیم بهش بدیم؟
در یک جمله هدف خلقت چی بوده؟؟؟این بزار نقل قول بمونه، دم دست
-
@roghayeh-eftekhari هم خوبه هم بد
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a اصولا اینطور رفتارا تظاهره
همون بهتر ک هم خوبی هاشو هم بدی هاشو نشون بده نه اینکه خودش رو خوب جلوه بده
هوم اوکی
همه اینطورن؟ -
حالا یکی قندم بیاره دوره هم بقولیم -
romisa روزت مبارک خانم دکترِ مهربون
️