هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بدون مخاطب
-
amir ahmadireplied to zeinab dehghani on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani نه این شوخی بود
واقعا مریم تو اخراجا بی نقش بوده...خودش گفت -
"کاش برگردیم به اون زمان که عادل فردوسیپور میگفت یه عدد از بین ۲۱۳۸۷ تا ۲۶۵۵۹ انتخاب کنید و مهمان هم انتخاب میکرد و بعد گردونه میچرخید و یه شماره در میومد که چهار رقم اخرش ۴۳۷۳ بود و ما هم همه اینا رو با دقت نگاه میکردیم
شازده" -
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ من جزو قرمزا بودم دیگه فک کنم...
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
amir ahmadi شیطونه میگه بش منفی بدم
چرا اذهان عمومی رو متشنج میکنی -
zeinab dehghanireplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi آره..کاری نمیشه کرد...
پس بیخیال
به قول میترا
طبل بی عاری -
amir ahmadireplied to maryam111 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 من حالم خوب نیست
باهام درست حرف بزن
ول میکنم میرم
بچه ها بی دایی میشن
اونوقت از چشم تو میبینن
خود دانی -
اگر دیگه نیومدم به همه بگین تقصیر کیه
-
Infinitie. Areplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
amir ahmadi گلبم
کجاااااا
من صاحب کلید قلبت بودم، کجا بدون من؟
این دنیا دیگه بدرد نمیخوره... -
zeinab dehghanireplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر دیگه نیومدم به همه بگین تقصیر کیه
دایی اگه بری میریزیم اینجا رو به خون و آتیش میکشیم..
بسه دیگه..چقدر همه رومیریزن بیرون؟! -
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A الان چهارشیرم
دارم میام پیشت -
amir ahmadireplied to zeinab dehghani on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani دیگه میدونین کار کیه خودتون
-
Infinitie. Areplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A الان چهارشیرم
دارم میام پیشتشعت این موقع شب؟
بیا بیا قدمت رو چشم
(وی در را قفل میکند) -
zeinab dehghanireplied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani دیگه میدونین کار کیه خودتون
توبری اینجا بو میگیره
-
maryam111 یه خواهش داشتم
اگه میشه پیامای این صفحه که منشن نیستی رو نخون
هم این صفحه هم احتمالا صفحه قبل -
amir ahmadireplied to Infinitie. A on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A نچ نچ نچ
کیلید رو پس گرفتم... -
18 سالت شده
هنوز بلد نیستی بحثو ادامه بدی
مثل احمقا میمونی واقعا -
amir ahmadireplied to zeinab dehghani on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani سقفش میریزه...
-
amir ahmadireplied to __chakisaldva__ on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ اونه؟
-
__chakisaldva__replied to amir ahmadi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
چرا باید ادامه پیدا کردن بحث با یکی دیگه برام مهم باشه ?
14710/1000113