هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
M Tg منم یه سندروم دارم هروقت برقامیره گوشیمومیزنم به شارژ
بعدمیبینم برقارفتهچطوری گل دختر؟ -
اینم از وزنه برداری ...
-
M Tgreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بد نیستم تو چطووووریییی
چ خبرا مهشید گلی -
Masoumeh.shreplied to __chakisaldva__ on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ شما شیمیتونو خوب زدید تو کنکور؟
اگ خوب بوده ب من بگین من چه کنم خوب شه برای سال بعد و به درصد بالایی برسه -
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg سلامتی
هستم منم
دارم یه کتاب میخونم که وااااقعا حوصلشو ندارم -
چقدر سرویس بیگ بلو باتن، مزخرفه:|
-
Sharllot شتتت
چه خوب یادته -
این پست پاک شده!
-
amirh_hmyfreplied to Infinitie. A on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A چشه مگه
-
Infinitie. A آخی یادش بخیر ما تو اون مدرسه میرفتیم :|||||
-
M Tgreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چ کتابی عزیزم
-
یکی بیاد تکلیفا منو انجام بده ://
-
amirh_hmyf حافظه
-
Infinitie. Areplied to amirh_hmyf on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf یه بار میاد بالا، به بار نمیاد
میزنه در حال اتصال -
@masoumeh-shokrollahi تکلیف چی
-
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg آدمای سمی
خوندیش؟ -
M Tgreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نه من خیلی کتاب غیر درسی کم خوندم :||||||
میدونم خیلی بده ایشالا شروع میکنم -
Masoumeh.shreplied to M Tg on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
M Tg زبان
ی ریدینگ گنده درباره هواپیمایی ک میگفتن توسط ادم فضاییا روبوده شده تمرین داره ی عالمه کلمه داره خلاصشو باید بگم
حالا من چجوری خلاصه اینو بگم اصن بمنچه -
مهشید حسن زاده 0replied to M Tg on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg منم همینم
اینم تجویز مادر بوده
چیزخاصیم نیست فک کن یه سَم درمورد آدمای سَمی یه سَمّی نوشته که چطورباسَم؛سَمو بشوریم
-
__chakisaldva__replied to Masoumeh.sh on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
@masoumeh-shokrollahi
عا ، بد نزدم ، انتظارم بیشتر بود
من فیلمای اقای اقاجانی رو میدیدم ( تو الا فقط نظام قدیماشون بود ، همونارو دیدم )
کتاب تست هم ، بهمن بازرگان میزدم
( کلا واسه همه درسا ، پاسخنامه هر تست رو همونموقع میخوندم )
حل المسائل خیلی سبز رو هم داشتم
شبی 10-15 تا تست میزدم ( همونجور که اکثر بچها قرابت ارایه اینارو هرشب کار میکنن )
بعد عید هم موج ازمون نشر الگو
15119/1000113