هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari ن بابا ابوالفض نیستم M Tg واقعا فک کردی اسمم ابولفضله؟ این بده
-
@first 😬😁😁 اقا هرچی کردی یادم دادی از یادم رفت
دوره فشرده اموزشیو باز تابستون میام شرکت میکنم😂M Tg بعد کنکور انشاله در خدمتم :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari ن بابا ابوالفض نیستم M Tg واقعا فک کردی اسمم ابولفضله؟ این بده
-
@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگه -
-
@roghayeh-eftekhari منم همینطور
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته:face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: ) -
M Tg بعد کنکور انشاله در خدمتم :face_with_tears_of_joy:
-
@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگهM Tg عجببببب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته:face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: )@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته:face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: )خب میخواستم بگم ولی واقعا دیدم تو خوشبختی و بدبختیم هیچ تاثیری نداشت اینو گفتم😐😂
-
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته:face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: ) -
M Tg عجببببب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani :blue_heart:
میدونی چیه اگه نیومده بودم حسابت اصلا نمیدیدم چون تگش برام نیومده بود شایدم ندیده بودم :/
من تا حالا نشده برم اون چیزی که میگیو برا هیچکسی بخونم چون خودمم دوس ندارم کسی بره اون چیزو از من بخونه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
و اون روز اگه اون شخص نیومده بود پی ویم و اونو نگفته بود تا وقتی که خودت نگفته بودی من نمیفهمیدم
من دلیلش را نمیدونم ولی اینو حتی اگه اون عددو نمیدونستم هم قبول میکردم و میکنم که حتما یه دلیل مشخص مثل همه دلیلات داری که نگفته بودی <3 و حالا که گفتی یادم اومد یه خواب از فروم دیدم که تو به همه بچه ها گفتی و همه هم هعی ..... و ....
و بگم که حداقلش اگه الانم مثل قبل باشه و کس زیاد ندونه من خیلی خیلی خوشحالم که از اونایی ام که میدونه :)
و بخش دومش به من نباید مربوط باشه ها ولی 99 درصد مواقع تودلی هات عالی اند و خیلی چیزا میشه ازشون یادگرفت که این یکی از بهتریناش بود ( خوب هم میدونی که من وقتی تودلی هاتو یبارم بخونم تو ذهنم کاملا ثبت میشه :face_with_tears_of_joy: )
و درباره جایی که بودی ان شاء الله خیلی خیلی خیلی خیلی کم اونجا بری چه خودت چه عزیزانت :))
و یه چیز دیگه اینکه من همیشه فکر میکردم اینجور پرستارا فقط تو سریالای پزشکی کره ای پیدا میشه :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
و دلم یه چیز دیگه هم میخواد اینجا نمیشه گفت بعدا میگم :|||
پ.ن: شد مثل ایمیل :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:
ها یه چیز دیگه اینکه نشانکش زدم :beating_heart:@mitra-ism-rahmani میترا سه بار متنت رو خوندم تا همه ی فهوایِ منظورت رو بگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دقیقن مثل ایمیل حرف زدی با این تفاوت که مقدار رمزی بودنش یکم بالا بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
خب بگم ک اول از همه ایوووول بهت
مورد دوم اینکه رفتی پستت آخر منو خوندی؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سوم اینکه ولی من سر اون تاریخ و اینکه شماها پیداش کردین خیلی خوشحالم و ممنونم ازت :sparkles: :lollipop: :lollipop: . وممنون تر ک به دلایل من احترام میزاری و از دور ماچ به پیشونیت!
و مورد چهارم اینکه بله هنوز خیلی آدمای کمی میدونن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: که شماهم شامل میشی!
مورد پنجم اینکه اون خوابت رو باید برام بگی:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :eyes:
مورد ششم اینکه مورد پسند بودن تودلی های ما به سلیقه ی جنابتان باعث افتخار ماست و اینکه ازشون چیزمیز یادمیگیری هم موجب سعادت ما:beaming_face_with_smiling_eyes: . همچنین امید است چیزمیز خوب یادبگیری نه غر زدنامو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مورد هفتم اینکه ممنونم همچنین برای توهم:)
مورد هشتم اینکه منم فکرمیکردم همچین پرستارایی تو فیلما هستن(حالا کره ایی و غیر کره اییش رو دیگه نمیدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ) ولی خب من به چشم خودم تو واقعیت دیدمممممم:star-struck: :star-struck:
مورد نهم اینکه اون موردی ک اینجا نمیشه رو اونجا بگو:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مورد دهم اینکه بسی مثل ایمیل شددددددددددددد فقط فهمیدنش سخت تر از بس ک رمزی بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :shamrock:
مورد دهم هم اینکه رفتم نگاه کنم ببینم واقعن نشانک زدی یا نع؟؟! که دیدم سه تا نشانک خورده:face_without_mouth: !!!!! به جز تو دیگه کی نشانک زده؟؟!:dizzy_face:
مورد یازدهم اینکه چقدر مورد تو مورد شد حرفام:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
مورد دوازدهم هم به عشق دوازده امام بهت بگم ایول خرسندم ازت ک تا اینجاشو خوندی و ایشالله ک فهمیدی چی میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :palms_up_together_medium-light_skin_tone: -
@سجاد-ذوالفقاری عااا اینو شنیدم یه مدت قفلی بودم روش خیلی خوبه یچیزی یادم اومد یه لحظه صب کن الان بهت میگم
صدا این زنه چیه که یاس کوراسو میخونه؟ -
M Tg تمرینو تکرار راز موفقیت هر درسیه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: