هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر نمی کردم قبل کنکورم از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه گوش بدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to M.Shajarian on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ
حقیقتا خیلی خوشحالم شدم که پستم رو لایک کرد
خوش اومدی
mr.vinyzo -
Blue28 مثلا التهاب گوارشی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
پرستو بابایی من عصر کنکور بستنی میگیرم بفرستم؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ خیلی اضطراری بود آخه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
پست زهرا روZahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تصورم اینه شجریان بگه لواشک میخوام
خودایا -
دم کنکوری آبروی همو سالم نگه دارید خخخخ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چیووو
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ آقااا چطور باید می گفتمم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خدای من
-
Blue28 بله
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ پدر خودش خوشش میاد ولی مادر میکشتمون
-
Blue28 پدر خیلی ناراحت میشه وقتی من میخرم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Homayoun دمکنکوریازینچیزاهوسنکنمیخوریاسهالمیشی
یافتمش
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا بگم چیکارت نکنه داشتم می خوردم یهو پرت شد گلوم اینو دیدم
پست 16201 از 1000113