هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هوفففففف
-
mahla bpz حسن یزدانی
حیف شد -
mahla bpz حسن یزدانی
حیف شد -
بازی ازین مسخره تر ندیده بودم! یه دفعه هم تیلور رو خاک نکردش...
-
Amir 6
خوبم مرسی
امروز راستش شاید نشه در همین حد باشه یکمی هم کار غیر درسی دارم...
ممنون موفق باشیم -
چهارشنبه هام برعکس پنچشنبه هاس
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگمخانم مدیر، سلام به بچه ها برسونید
بهشون بگید دمتون گرم به خدا
-
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حسن یزدانی نقره گرفت
به همه تبریک میگم
در ثانیه ها نتایج عوض میشه ،کیف میکنی؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی تلاششو کرد
همین مهمه!
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام
بیخیال
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حسن یزدانی نقره گرفت
به همه تبریک میگم
در ثانیه ها نتایج عوض میشه ،کیف میکنی؟
Abolfazl Mousavi اصن تاکتیک یزدانی ایراد داشت تیلور یه آدم خیلی بدلکاری هستش یهو شیش امتیاز میگیره... بازی های قبلی جلو تیلور ست دوم نفس کم میاورد این بازی ست اول رو دفاعی بازی کرد و انرژیشو ذخیره کرده بود نباید ست دوم رو هم دفاعی بازی میکرد و می ایستاد چون تیلور یه آدم خیلی وحشیه مخصوصا وقتی چیزی برا از دست دادن نداره
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزود -
Abolfazl Mousavi اصن تاکتیک یزدانی ایراد داشت تیلور یه آدم خیلی بدلکاری هستش یهو شیش امتیاز میگیره... بازی های قبلی جلو تیلور ست دوم نفس کم میاورد این بازی ست اول رو دفاعی بازی کرد و انرژیشو ذخیره کرده بود نباید ست دوم رو هم دفاعی بازی میکرد و می ایستاد چون تیلور یه آدم خیلی وحشیه مخصوصا وقتی چیزی برا از دست دادن نداره
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزودAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور هستش ک اعصاب خوردکن هستشاگر می برد آمریکا باز روش کم می شد
البته چیزی از شخصیت یزدانی کمنمیشه به هر حال تجربه آموختنعیب نیست وکشتی واقعا بازی ثانیه ها هست
تقریبا تو ایران بپرسی حسن یزدانی ،اونی که به کشتی همنگاه نمیکنه ایشونو میشناسه
-
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزودAmirreza Vafaei Moghadam
مهم اینه که تلاششو کرد
همین که از اسمش میترسن همین که انقد باغیرت کشتی میگیره کافیه
هنوز جا داره انشالله المپیک بعدی طلاش میکنه -
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی تلاششو کرد
همین مهمه!
این پست پاک شده! -
یه بیت بگیم بحث عوض شه
ز دریای گنج و غنی عالمی...........نیرزد بیازارمش من دمی -
@sania-Andiravan چطوری؟خسته نباشی کنکوری