هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
این مثل من
اینکه از اخبار امروزش خبر داری بسی مسئله رو شگرف کرده
احسنت،احسنتخودش زنگ زد...
-
@yasin-sheibak عجب پایه ای بوده
-
@first اصلا اینقدر بچه گلی بود دمش گرم
میبینمش حال میکنم میاد مدرسه مون -
@narjes-hashemi @ida-shateri @نگین-محمدیان Amir 6 zeinab dehghani z Gheibi 0-0ftm ghi @kosar-mortazavi @saghi-mortazavi M Tg Miss.Joker @mitra-ism-rahmani Infinitie. A 81Sobhan chichak am @یاسمن-کیانی @f-seif-0 @roghayeh-eftekhari romisa M.an @
@سجاد-ذوالفقاری @first amir ahmadi @sara-haghighatrad Mr.Fantastic zahra movahedizadeh @dr-mahh Dr.Rashidi
@dr-yeganeh parisa khany @fatemeh-ma fatemeh8181 @fargol-sh amirh_hmyf Kosar A003 ایلین حیدرزهی maryam111 mahla bpz @masoumeh-shokrollahi Maryam Nateqi M.ba78
Yegane Dehqan atena abolhasani
یلداتون پیشاپیش مبارک یلدا خوبی داشته باشید -
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
ها باش تو راست ایگویی
حیاط لازمی زکریا
ولی کل رئال یه طرف این یه طرف
اگه کل ملت به خاطر رونالدو اومدن من به خاطر این پیوستم -
@yasin-sheibak ماهم یه چنتا ازینا داریم با معلم میان سر کلاس آروم یه گوشه میشینن
-
@first کلا خوبن
-
@first ما امتحان نوبت دوم سال نهم خیلی اوضاعمون خراب بود اخر سر مدیر امد سرکلاسمون گفت این گروه رو حواستون باشه خودمون مراقب رو انتخاب میکردیم
-
@sania-andiravan یلدای شمام مبارک باشه شب خوبی رو ،فرداشب بگذرونید
-
@sania-andiravan
باش -
من برم ، دبیر ریاضیمون 60 تا تست حد داده برا مستمر نوبت برم یه خاکی به سرم بریزم فعلا
-
@first موفق دوست عزیز
-
آرش عباسی ینی چی؟!
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi @ida-shateri @نگین-محمدیان Amir 6 zeinab dehghani z Gheibi 0-0ftm ghi @kosar-mortazavi @saghi-mortazavi M Tg Miss.Joker @mitra-ism-rahmani Infinitie. A 81Sobhan chichak am @یاسمن-کیانی @f-seif-0 @roghayeh-eftekhari romisa M.an @
@سجاد-ذوالفقاری @first amir ahmadi @sara-haghighatrad Mr.Fantastic zahra movahedizadeh @dr-mahh Dr.Rashidi
@dr-yeganeh parisa khany @fatemeh-ma fatemeh8181 @fargol-sh amirh_hmyf Kosar A003 ایلین حیدرزهی maryam111 mahla bpz @masoumeh-shokrollahi Maryam Nateqi M.ba78
Yegane Dehqan atena abolhasani
یلداتون پیشاپیش مبارک یلدا خوبی داشته باشیدمرسی ⚘ همچنین داییاوقات خوشی کنار عزیزانت داشته باشی
-
M.an
چیه?! -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
ها باش تو راست ایگویی
حیاط لازمی زکریا
ولی کل رئال یه طرف این یه طرف
اگه کل ملت به خاطر رونالدو اومدن من به خاطر این پیوستمبنزما
164631/1000113