هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to jahad_121 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
البته با دیدن کلید عزیزی و خوانچه زر -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
jahad_121 حاضر
الان سر همین بولد میشه -
-
الان حافظ در گور لرزید
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نقطه
بخشش و لطفعالی هستی!(از اونجایی که کامل سه بار ویرایشتو دیدم)
درواقع شعر حافظه
سهو وخطای بنده گرش اعتبار نیست
معنی عفو و رحمت آمرزگار چیست؟! -
نقطه توبه؟
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to نقطه on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
نقطه
بخشش و لطف -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگن قبل خواب به آخرین نفری ک فکر کردی شخص مهم زندگیته ..من دیشب تماما به گیاه سس فکر میکردم آخه انگل چطوری فتوسنتز میکنی
یعنی شخص مهم زندگیم گیاه انگل هست -
منشن پریده ندیدم؟
-
-
f.nalist پس هست
-
f.nalist
تنها دبیری که خودش بدون هماهنگی با موسسه حاظره و حدودا نیم ساعتی سوالا رو حل میکنه اونم زنده حیدریهالبته ماز هم هست که اونا چندین تا دبیر دور همی حل می کنند
-
معنی عفو و رحمت آمرزگار چیست؟!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ خواهر من میگ هرچه زودتر برو وسایلت مال من بشه
-
داداش تو اگه قبول بشی میری و من داداش ندارم؟
یه جوری خوشحاله
خیلی باید بد باشم که دل بچه رو بشکونم -
چرا بازرگانی روزایی که کنکور برگزار میشه مهمون داره
امیدوارم امروز مهمون نداشته باشه -
Blue28
آها. درسـ ـت -
عجب!
-
Blue28 محض هندونه است
به قولی یکی از معلم هامون هروقت تعریف زیادی می کردیم می گفت هندونه ها داره بزرگتر میشههه
اینم یک جور هندونه است
اگرنه اصلا نشناخته چطوری می تونه حس کنه جای کسی خالیهیا شایدم از این منظره که ازبس اونجا خوش گذشته دل تون اب جاتون خالی موند
روز اخر معلوم نیست دارم دقیقا چی میگم ببخشید
پست 16561 از 1000113