هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زندگی ما با اون بیرون خیلی فرق داره خیلییی
نمیدونم شرایططتو
ولی زیاد بهش فک نکنپله پله خودت اونحوری ک میخای درستش کن
زمان هستMehdi فعلا که در دست روزگاریم ببینیم چی میشه....
شما درستش کردین؟
-
ولی حاجی عجب پیشکسوتی هستیا
-
gomnam gharib آره ولی وقتی قید همچنین آدمایی رو بزنی و دیدنشون یا ندیدنشون برات فرقی نداشته باشه فراموش میشن و دیگه برا آدم مهم نیس
-
aynaz masoumi امیدوارم یلدای گذشته عالی بوده باشه براتون و همیشه حال دلتون خوب باشه
@امیرمسعود-جعفری مرسی همچنین
-
aynaz masoumi سلام آیناز جان
یکی از دلایل عصبی شدن و بی انگیزه شدن همین گوشی دست گرفتن از اول صبحه
اول اینکه برنامه هاتو دقیق بنویس و واسه هر کاری یه ساعت معین کن
حتی تایم استفاده از گوشی رو هم مشخص کن
اول صبح که بیدار میشی آلارم گوشی رو قطع کن و گوشی رو بذار سرجاش و به هیچ عنوان نت رو روشن نکن
واسه خودت قانون بذار .. مثلا بگو قبل از اینکه گوشی رو بردارم باید دو ساعت درس بخونم .. بعد از اینکه دوساعت درس خوندی اون موقع برو گوشیتو بردار و تو همون زمانی که براش مشخص کردی ازش استفاده کن
میزان ساعتی که از گوشی استفاده میکنی رو چارت کن و هدفگذاری کن
مثلا اگر امروز ۱۳ ساعت از گوشی استفاده کردی با خودت بگو تا آخر هفته اینو به ۹ ساعت میرسونم و هر روز یه مقدار کمتری نسبت به روز قبل از گوشی استفاده کن
البته کارای درسیت که با گوشی انجام میدی رو از این ساعتا جدا کن
و هیچوقت نا امید نشو و همیشه خودت رو در بالاترین حالت ممکن نگهدار
همیشه یه راهی برای بهتر شدن هست و واسه نا امیدی همیشه زوده..maryam111 برنامه رو مینویسم و ساعت مشخص میکنم ولی درد من اینه ک عمل نمیکنم ولی بازم پای گوشی میاد وسط و اون باعث میشه ساعاتی برنامه بهم بخوره ولی از فردا نمیشه
چون همچیو حذف کردم و نمیرم صبح سراغ گوشی -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه خبر
میگن ایرانیا واسه هر مناسبتی یه هفته در نظر میگیرن مثلا میگم تا یه هفته روز معلمه یا تا یه هفته روز مادره الآن هم قرارع فاز دوم شب یلدا اجرایی بشه
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه خبر
میگن ایرانیا واسه هر مناسبتی یه هفته در نظر میگیرن مثلا میگم تا یه هفته روز معلمه یا تا یه هفته روز مادره الآن هم قرارع فاز دوم شب یلدا اجرایی بشه
-
-
-
هوا خودش سردش نمیشه انقد سرده