هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
انگار شیبِ بیست شب دوم تند تره
-
قاعده بیست وسوم: زندگی اسباب بازی پر زرق و برقیاست که به امانت به ما سپردهاند. بعضیها اسباب بازی را آنقدر جدی میگیرند که به خاطرش میگریند و پریشان میشوند. بعضی ها هم همین که اسباب بازی را به دست میگیرند کمی با آن بازی میکنند و بعد میشکنندش و میاندارندش دور. یا زیاده بهایش میدهیم، یا بهایش را نمیدانیم.
از زیادهروی بپرهیز. صوفی نه افراط میکند و نه تفریط. صوفی همیشه میانه را برمیگزیند.چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده
-
officer kreplied to danial hosseiny on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
شما کارت درسته استاد🥹🤍
آره واقعا آدم میگه همچین حرفایی رو قشنگ برق رضایت تو چشمای شنونده مشهوده -
officer kreplied to danial hosseiny on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
danial hosseiny
واااای از دیشب نخوابیدی یعنی؟🫠
آقاااا
جدا خسته نباشی سید -
danial hosseinyreplied to Zahra.HD on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
هرکجا که ه برای «هست» به کار بره، که بهش میگیم هکسره، باید به صورت ـه باشه.
جدای از اون، وقتی درمورد اسامی حرف میزنیم و یه اسمی برای ما معرفهست، من خوندم که بایست باز از هکسره استفاده کنیم. منبعیتش رو هم واقعا یادم نمیاد. -
danial hosseinyreplied to خانوم لوبیا on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم لوبیا
روی سیستم ندارم هنوزم -
danial hosseinyreplied to officer k on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
بازم خوشحال کنندهست... 🥹🥹
خیلی این چیزا رو که آدم بشنوه انرژی میگیره... واقعا میگم. اگه همچین حسایی به معلماتون هم دارین، واقعا دریغ نکنین ازشون. بهشون بگین... -
danial hosseinyreplied to officer k on ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
حتی هنوزم بیدارم
معماری نمیخونید. معماری... -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a خوبهتو موسسات بری بهتره
اوهوم
ببینم چی میشه
مدیکال دارم فک کنم اوکین -
فعلن
-
@ariana-a ب مشاور دادن علاقه ای نداشتی ک نرفتی؟
سیب ترش رشته های پیراپزشکی رو برای اولین بار داره جذب میکنه
خوبه بری
البته الان کنکور داری نمیشهنه دوست داشتم مامانم چیزی نگفت
اره میزارم برا تابستون -
خب حتما نمیخوام جواب بدم دیگههههه
چرا ده بار زنگ میزنیییی -
@ariana-a اون برا بابامم پیام داد، یه لینک فرستاد
اره
پست 172561 از 1000113