هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
و من نمیخوام هیچ وقت به خانوادم ضربه بزنم
هرچند میدونم هرچقدرم فاصله بین منو مامان بابامم باشه اوناهم خیلی ضربه میبینن -
و من نمیخوام هیچ وقت به خانوادم ضربه بزنم
هرچند میدونم هرچقدرم فاصله بین منو مامان بابامم باشه اوناهم خیلی ضربه میبینننوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
-
gomnam gharib چی میخوای؟
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نه -
@yasin-sheibak
نمیدونم گفتنش درسته یا نهنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خوب پس نگو
-
@امیرمسعود-جعفری
۲۴ ساااعت چطوری میخوابی؟نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
-
gomnam gharib پدر مادر هرچی هم که باشن فاصله نمیوفته بین تو و اونا و اینکه من یک صحنه هایی دیدم که به این نتیجه رسیدم هیچ بچه ایی از پدر و مادرش جدا نمیشه
@yasin-sheibak
داستان ما فرق میکنه
مطمئنم خیلی چیزا رو بعداز رفتنم میفهمن منظورم از رفتن رفتن به اون دنیاست -
gomnam gharib میگم بیست و چهار ساعت منظورم یه خواب کامله نه اینکه واقعا بیست و چهار ساعت بخوابم
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری تشبیه کردی کردی یا کنایه بود؟
-
gomnam gharib خوب پس نگو
@yasin-sheibak
شهادت -
@yasin-sheibak
داستان ما فرق میکنه
مطمئنم خیلی چیزا رو بعداز رفتنم میفهمن منظورم از رفتن رفتن به اون دنیاستنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خدا نکنه همیشه تندرست باشی
-
@yasin-sheibak
شهادتنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اوهوم
-
@امیرمسعود-جعفری تشبیه کردی کردی یا کنایه بود؟
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نشستی فارسی میخونی زیاد به مغزت فشار اومده
-
@yasin-sheibak
شهادتgomnam gharib
خیلی بهش فکرکردم خیلی
تو قسمت اعتقادات مذهبی یه داستانی برای بچه ها ازخودم تعریف کرده بودم و بعد اون و مطالعاتم خب خیلی راجع بهش فکرکردم خیییلی -
@yasin-sheibak
شهادتgomnam gharib مگه چیزی بهتر از اینم هست؟🥲
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری نه اتفاقا اصلا فارسی نمیخونم
-
@امیرمسعود-جعفری نه اتفاقا اصلا فارسی نمیخونم
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بدت میاد از درس فارسی؟
از هر درسی بدت میاد ازش فرار نکن میشی مثل ماجرای من و شیمی -
gomnam gharib
خیلی بهش فکرکردم خیلی
تو قسمت اعتقادات مذهبی یه داستانی برای بچه ها ازخودم تعریف کرده بودم و بعد اون و مطالعاتم خب خیلی راجع بهش فکرکردم خیییلینوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ولی من یک چیزه دیگه رو بیشتر دوست دارم تجربه کنم دیدی یک مدت تو اون دنیا هست و بعد دوباره برمیگردن؟؟
زندگی پس از زندگی -
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی سگ میشه میخواد پاچه بگیره
-
gomnam gharib خدا نکنه همیشه تندرست باشی
@yasin-sheibak
شهادت خوبه
اینکه بری ولی زنده باشی اینکه بری و بتونی همچنان به مردمت کمک کنی اینکه بری و بتونی برای بقیه دعا کنی و خدا مستجاب کنه دعاتون اینکه قبل اینکه عزرائیل بیاد خودت بری اینکه خدا خودش بیاد سراغت اینکه تو راه خدا قربانی میشی
همشون خیلی قشنگن -
@yasin-sheibak بدت میاد از درس فارسی؟
از هر درسی بدت میاد ازش فرار نکن میشی مثل ماجرای من و شیمینوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بدم نمیاد نمیدونم چیشو بخونم
-
@yasin-sheibak
شهادت خوبه
اینکه بری ولی زنده باشی اینکه بری و بتونی همچنان به مردمت کمک کنی اینکه بری و بتونی برای بقیه دعا کنی و خدا مستجاب کنه دعاتون اینکه قبل اینکه عزرائیل بیاد خودت بری اینکه خدا خودش بیاد سراغت اینکه تو راه خدا قربانی میشی
همشون خیلی قشنگننوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib بلی زیباس گلم