هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh
من بیرون نرفتم فرگل
بیرونم کردنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
من بیرون نرفتم فرگل
بیرونم کردنب ت نرو ریحانه
تو دختری
دختر بودن خودتو درک میکنی؟ -
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
من بیرون نرفتم فرگل
بیرونم کردنب ت نرو ریحانه
تو دختری
دختر بودن خودتو درک میکنی؟نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh بعضی وقتا نمیشه واقعا فشار زیاده
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli آدم دلش میخواد اینا رو خفه کنه
-
@felli
رو ناظم بودن منم غیرت داری یا نه؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
gomnam gharib واقعیت
@zahra-zahraii
ببین من همیشه میگم بودن پدر مادر خیلی بهتراز نبودنشونه هر اتفاقی بیفته چون من وظیفه دارم بهشون احترام بزارم پس هیچ وقت خوشم نمیاد بهشون بی احترامی کنم ولی من بخاطر یه موضوعی از طرف خانوادم و مدرسه خیلی تحقیر شدم من از روزی که یادمه پدرمادرم همیشه باهم دعوا داشتن اونم دعوای فیزیکی
لیوانارو میشکوندن اون گل تو گلدونو میریخت رو فرش نمیدونی چقدر گوشی شکوندن اینا چقدر کنترل شکوندن
شام بخورم میام -
@zahra-zahraii
ببین من همیشه میگم بودن پدر مادر خیلی بهتراز نبودنشونه هر اتفاقی بیفته چون من وظیفه دارم بهشون احترام بزارم پس هیچ وقت خوشم نمیاد بهشون بی احترامی کنم ولی من بخاطر یه موضوعی از طرف خانوادم و مدرسه خیلی تحقیر شدم من از روزی که یادمه پدرمادرم همیشه باهم دعوا داشتن اونم دعوای فیزیکی
لیوانارو میشکوندن اون گل تو گلدونو میریخت رو فرش نمیدونی چقدر گوشی شکوندن اینا چقدر کنترل شکوندن
شام بخورم میامنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@felli نمیدونم اسلام چه فتوایی داده
حالا من که عادت کردم به این شرایط
اوایل خیلی اذیت میشدم
الان هم راحت تر تصمیم میگیرم و هم اعصابم کمتر بهم میریزه
تو هم سعی کن عادت میکنی -
اوایل خیلی اذیت میشدم
تو هم سعی کن عادت میکنینوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 عه سلام ابجی مریم ببخشید حواسم نبود سلام نکردم خوبی چخبر؟
-
@zahra-zahraii
شام بخورم میامنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib دقیقا بالاخره پدرمادرتن
باش منتظرم -
maryam111 خانم اجازه امیر احمدی بهتون توهین کرد گفت هر وقت اسم خانم ناظم میاد ۵ درصد از عمرم کم میشه بعد گفت به بیست درصد که رسید میزنمش شارژ دوباره از اول
#بچه_مثبت_کلاس_منم@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 خانم اجازه امیر احمدی بهتون توهین کرد گفت هر وقت اسم خانم ناظم میاد ۵ درصد از عمرم کم میشه بعد گفت به بیست درصد که رسید میزنمش شارژ دوباره از اول
#بچه_مثبت_کلاس_منمامیر احمدیه دیگه کاریش نمیشه کرد
-
maryam111 عه سلام ابجی مریم ببخشید حواسم نبود سلام نکردم خوبی چخبر؟
@yasin-sheibak به به آقا یاسین
ممنون خوبم
شما چطوری؟ -
#بچه_مثبت_کلاس_منمنوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اه اه اه ایش ایش بچه مثبت
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 فدات ابجی چخبرا درچه حال با زندگی دانشجویی؟
-
اوایل خیلی اذیت میشدم
تو هم سعی کن عادت میکنی -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رسما بردیش دیوونه خونه که
amir ahmadi
#دو_به_هم_زن -
@امیرمسعود-جعفری اه اه اه ایش ایش بچه مثبت
نوشتهشده در ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak معمولا این ایش و اه واسه دختراست