هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Galadrielreplied to amirmohammad shakeri on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ازین جوی که علیهم درست شده خوشم میاد. یکی از بچه های اینجا هم (که الان با هم رفیقیم) همیشه همینو میگه که یه جوی درست میکنی که باعث میشه خیلیا بهشون بربخوره و ازت خوششون نیاد و ...
خوشم میاد ازش
خب طبعن ادم هرچی رو دوس داشته باشه به خودش جذب میکنه
مثلن من دوست دارم با همه خوب باشم
و اکثر ادمای اطرافم باهام رابطه خوبی دارن و دوسم دارن و منم متقابلن
و همیشه هم ادمای مهربون و با معرفتی رو به خودم جذب میکنم -
@fargol-sh می تو
-
0yasin.sh0replied to amirmohammad shakeri on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri اگر افراد دیگه برات مهم نیست و رفتار جوریه که به بقیه بر میخوره تو اینطوری جمعا نیا که مشکل پیش میاد اگه هم میای خودتو باید همرنگ اونا کنی اگرچه سخته
-
تنها چاره اش اینه
بلاک کنین
یه گزارش هم بدین ک قوانینو رعایت نمیکنن
دیگ اینقدر مسخره بازی نداره -
بعد ما کل کلاس گرفتیم پنکه رو روشن کردیم هرچی خوراکی فست فودی بود تو کلاس خوردیم شوفاݫارو زیاد کردیم در کلاسم بستیم
معلم اومد...
هوا اون روز بارونی بود
بعد گفت چراااا کلاس بو میده انقدررر امروز تو حیاط بهتون درس میدم تا تنبیه بشید -
@fargol-sh منم
-
gomnam gharib
اینم میشه -
@yasin-sheibak
جلفا هم سرده هم پشه داره
اینجا هم اگه تو چله تابستونم بری ائل گولی باث کاپشن برداری): -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
موافقم ولی نه با اون قسمت خودتو همرنگ جماعت کن -
@felli اوهوم قشنگ بود کلا تجربه خوبی بود سفر به تبریز خاطره شد
-
باشه اقا بیخیال. حرص نخورین الکی
نه شما میتونین منو راضی نه من شمارو
فقط داریم اعصاب همو خورد میکنیم اخر شبی. پس بیخیال. هر که مسیر خودشو بره
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ryhn E on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib ریحانه جایی که قانون داره باید رعایت بشه وقتی همه رعایت میکنیم اونم باید مثل ما باشه
-
بچه ها ببینید من اصلا کاری به بحث ندارم خب
طرفداری کسی رو هم نمیکنم
اگر ناراحت شدین ناراحت نکنید
اصلا هیچ جواب ندید
ولی تو جمع حتی اگر کسی شخصیتتونو خورد کرد شما نکنید حتی اگر واسش مهم نباشه -
ینی خندم میگیره
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من همرنگ جماعت رو یه چیز دیگه برداشت کردم متوجه شدی منظورمو؟ -
@f-seif-0 خوب بخند
175481/1000113