هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
زیست ۳ فصل اول رو خوندم فصل چهارم رو نخوندم -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib ما امتحانمون تا سه فصل اوله
فصل چهار رو من به شدت عاشقشم -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
انشاءالله عالی میدی -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib فدات
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
زیست خیلی قشنگه فقط سوالاش سخته
فصل چهارم دوتا گفتاراولش -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من یه لحظه برم کتاب شیمی رو بیارم جواب هایت را بدم
سوال پرسیدی مخ منم به کار کشیدی -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
برو برو دستت دردنکنه ذهن منم درگیر شدا -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib الان
-
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
روزی چندساعت مطالعه داشتین؟
نیانگین 7 8 ساعتازکی شروع کردین به صورت جدی؟
اواسط یازدهمهفته ای چندتا تست میزدین؟
نمیدونم حقیقتاچرا ازمون ازمایشی شرکت نکردین؟
چون مجازی بود و عملا مقایسه بین دانش اموزا، سوالاشو از دوستام میگرفتم و خودم تو زمان ازمون امتحان میدادمروزی چندتا درس میخوندین؟
بستگی به روزم داشت، زیاد برنامه ریزی نداشتمچطور برنامه ریزی میگردین؟
برنامه ریزی دقیقی نداشتم، تنها چیزی که رعایت میکردم روتین ادبیات ( قرابت و ارایه ) بودایا کلاس کنکور رفتین؟
خیربه نظر شما کلاس کنکور خوبه؟
اگه یه مبحثی رو بعد درست خوندن و تست زدن بازم مشکل داشتین، در حد یکی دوجلسه ارهتست زدن تاثیر بیشتری داره یا کلاس رفتن؟
بنظرم تست ( حداقل من یادگیریم با تست بیشتر بود، ولی برای یسری از دوستام با کلاس راحتتر بودن )برای هردرس حدودا چقدر وقت میزاشتین؟
بستگی داشت هم به درس، هم به مبحث و هم اینکه خودم رو چه مودی بودمچطور درس میخوندین؟مثلا میخواستین شیمی بخونید ازکجا سروع میکردین؟
درسنامه بهمن بازرگان میخوندم ( برای بخش های حفظیش کتاب میخوندم، تو متن کتاب حفظیات بیشتر یادم میموند) ، یک سوم تستای اون بخش رو ممیدم باقی تستاش رو هم تو طول ماه همینجوری سه تا درمیون میزدم، برای مرور هم موج ازمون، احیانا اگه تستی نکته ای چیزی داشت هم تو یه برگه مینوشتمکتابهای کمک اموزشی درسنامشون رو میخوندین؟
اگه براش فیلم ندیده بودم ( زیست رو فیلم میدیدم )، بله میخوندم -
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اینکه دندون پزشکی ازاول هدفتون بوده؟
خیر، بعد اعلام نتایج انتخاب کردم -
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد شما کنکوری چه سالی بودین؟
امسالخودتون فکرمیکردین قبول بشین؟
بلهاسترس داشتین؟
خیر -
0yasin.sh0replied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
__chakisaldva__ رتبه تون چند شد؟
-
__chakisaldva__ زیست فیلم الا میدیدی؟
-
@yasin-sheibak 200 و خوردی
-
@zahra-zahraii اره الان پیدا کردم رتبه شون رو
-
@zahra-zahraii
بله -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
چقدر خوبه که استرس نداشتین
شما راه ابریشم گرفتین؟ -
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
بله استرس نداشتن خیلی مهمه
خیر از الا فقط صفرتاصد زیست رو کامل دیدم، بعضی قسمتای فیزیک رو هم میدیدم -
کنکور ۱۴۰۰ واقعا سخت بوده به نظر شما؟
مایی که تجربی هستیم رو کدوم درسهای تخصصیمون بیشتر تمرکز کنیم به جز زیست؟
بعد من هم فیلمهای الا رو میبینم هم جزوه کتابای کمک اموزشی رو میخونم هم کتاب رو هم جزوه معلم رو
نصیحتی هست که بخواید دراین رابطه بگید؟ -
شما نا امید نمیشدین؟
وقتی نا امید میشدین چیکارمیکردین؟
به میزان رقابت فکرنمیکردین؟
(چیزی که برام خیلی جالبه اینه که میگید اصلا برنامه خاصی نداشتین)
182625/1000113