هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 تو هم بابلی ای؟
-
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
ای جان ایشاالله درست میشه مال من هفته دومه -
البته نمیخوام وقتتونو بگیرم تونستین شب توضیح بدین
-
amir ahmadi
بله بله اصالتا تا دلت بخواد رفتم.. -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
استان مازندران یا بابل؟
شما بابلی هستی؟ -
Mr.Lucky Banditreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ آها آخه من حتی برای تست های زیست خیلی سبز هم حتی باید حتما درسنامه خود کتاب رو بخونم
بعد مثلا خیلی سبز فقط دوازدهم اش درسنامه خیلی عالیی داره امسال اما طولانی برا همون از فیلم برا زیست دور شدمیه سوال برای زیست فیلم یه گفتار رو میدید بعد تست میزدید یا تست های گفتار رو تیکه تیکه میزدید یا اصلا هرجور شد؟
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
اهان چه زود شروع شد -
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
من نمیخوندم درسنامه
فیلم الا میدیدم
جزوه مینویشم از روش
بعدش تست میزدم
نکات تست رو هم مینوشتم -
amir ahmadireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib بپرسین اگه بلد باشم چشم
-
__chakisaldva__replied to Mr.Lucky Bandit on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
یه گفتار رو میدیدم بعدش تستشو میزدم -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
چشم فعلا خیلی خسته ام واقعا ولی میپرسم ممنون -
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
نه من خودم تهران زندگی میکنم و به دنیا اومدم
ولی پدربزرگ مادربزرگم اونجان -
Mehrsa 14 سه سال یه بابلی پر نمیزد اینجا
حالا روزی یه نفر بابلی میاد️ -
amir ahmadireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من نه
-
amir ahmadi
جالبه
آقا من بابلی نیستم ولیی اما خوب در جریانشم -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
ما غرب مازندران با شرق مازندران رابطه خیلی خوبی نداریم چون مرکز تو شرقه امکانات اونوره
ما اینجا بیشتر توریستی هستیم -
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
آره -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
بازم ممنون لطف کردین -
amir ahmadireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib چشمت بی بلا
اوکی.موفق باشی -
amir ahmadi دایی مریم کشید کنار اتش بس داد؟
182691/1000113