هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14 بیفرما
-
__chakisaldva__replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
صفر
مثلا یه ادمی که زندس ولی دکترا میگن این صددرصد میمیره
.
هیچ
همون ادم وقتی مرده
.
مغهمومش برا من اینشکلیه -
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib نه خیلی خوبه از این آدم ها پیدا میکنی باید استفاده بکنی
-
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
الحمدلله همیشه خوب باشیی فدات -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
شما چی نظرتون چیه؟
تمام اون سوالایی که از اقا صدرا پرسیدم میخوام ازشما بپرسم میشه پاسخ بدین؟ -
amir ahmadi
چرا به بابل علاقه مندی؟رفتی تاحالا؟ -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
اهان که اینطور ممنونم که وقتتون رو دراختیار ما گذاشتین -
__chakisaldva__replied to Mr.Lucky Bandit on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
اره بنظرم -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
قربونت عزیزم لطف داری -
__chakisaldva__replied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
با تست مرور کنین
تست زیاد بزنین -
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
امتحانای سخت تموم شد رفت آزادییی -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
پس درسنامه رو نخونیم؟ -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
کی من؟ -
Mehrsa 14replied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین آره واقعا باید این توهم پوچ که فراموش میکنم رو بندازم دور -
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
نه مال من
مال تو هم سختاش گذشت؟ -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
منم عین خودتم ابجی -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
نه
فقط شیمی رو دادم امروز که اولین امتحانم بود
با این وضعیتتم که مریض شدم
دیشب خیلی سخت گذشت -
Mehrsa 14replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
آره واقعا بد دردیه آبجی -
amir ahmadireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من خودم پشت کنکوری ام
182661/1000113