هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
چشمام ضعیفه عینک نمیزنم
خوشم نمیاد از عینک با خودمم لج کردم
لجباز نیستم ولی با خودم خیلی لج میکنم -
Marzieh Aboueireplied to mohammadhassan on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan من رفتدم فعلا
-
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اره اما از کجا یکی رو پیدا کنی مثل خودت که باهاش راحت باشی
قطعا نمیشه
من برام سخته با افراد جدیدی که میدونم همیشگی نیست این حرف زدن آشنا بشم، براکه بعد نه خودم میتونم دیگه باهاش حرف نزنم،هم اون اگه نباشه سخته
این یه مشکل هست از من اما چه کنم دیگه -
Marzieh Aboueireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من رفتم که عینکه رو بگیرمااااا منتهاا نشد
-
0yasin.sh0replied to Marzieh Abouei on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei موفق
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
Marzieh Aboueireplied to ramses kabir on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir نه سوالاتی که سلیقه ای باشن
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من کوچیک نیستم
خودت خیلی بزرگی بفهم -
Marzieh Aboueireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اصلا تو نرو ما مگه بیکاریم بریم اون بیاد بزنش
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib باشه حالا من نخور
-
HADAF MAN
کنکور و خدا ک نمیزارن خبر خاصی بیاد سمتمون
منم خوبم اگ خوب باشن دوستام:))
دیگ چی کار میکنی
فیزیک خوب بود؟ -
0yasin.sh0replied to Marzieh Abouei on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei عجب
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من فلا خواهر جنگی میخوای بزنی منو فقط
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
پس زود وابسته میشی درهرصورت ماهمیشه هستیم -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
الهی بری سربازی -
Mr.Lucky Banditreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اره راه درمان هم داره ؟
-
ramses kabir :")
خداروشکر
همیشه خوب باشی :")
فرداعه فیزیک :"))))))ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیگ چی کار میکنی
مشغول فیزیکم
اصلا نتونستم پنچشنبه جمعه بخونم :")
مشکل داشتم :")
الان دارم تند تند میخونم :") -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib نمیرم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی
راه درمان چیزای روحی در درجه اول فقط خودتی
باید روخودت و نفست کارکنی
بعداینکه اگر چیزی اذیتت میکنه بگو
اگرم نمیخوای دعا میکنم مشکلت حل بشه -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
مجبوری بری
مگه اینکه دندونپزشکی پزشکی داروسازی چیزی بشی
182914/1000113