هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
__chakisaldva__replied to maryam111 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
هع
من دوباره رسیدم به امتحان و باازهم به ایمد بچهام -
"بهم گفت عاشق نشو
وقتی شدم گفتش نیستی
وقتی دید هستم گفتش
نمیشه
نمیشه
ما هممون یه نیمه دیگه ایم
چون ابنیکی نیمه رو باختیم
بهم بگو. نویدftبامداد " -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
انتظار نداشتم استرسی باشی شما -
amirmohammad shakerireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
انتظار نداشتم استرسی باشی شمابازم بگم؟
من نقاب میزنم.
-
amirmohammad shakerireplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri
انتظار نداشتم استرسی باشی شماو یه چیز دیگه اینو بهت میگم همیشه یادت باشه از من
هیچ ادمی تو این دنیا بی نقص نیست. هییییییچ ادمی
هر وقت فکر کردی یکی وجود داره که هیچ نقصی نداره ، بدون فقط داری باعث اعصاب خوردی خودت میشی. اینو یادت باشه همه ادما یه مشکلی دارن حالا یا مثل من غایمش میکنن یا مثل خیلیا دیگه به بقیه هم میگن دربارش
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
افتخار میکنی بهش؟
که ظاهر و باطنت یکی نیست؟
البته به خودت بستگی داره
اما بعدا بهت اسیب میزنه
منم مشکلات استرس مربوط به خودمو دارم ولی یک کوچولو جدی تر شده متاسفانه -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
یک نفر هست که بی نقصه به نظر من
اما بقیه دیگه هیچکدوم بی نقص نیستن
بخاطر همینم هست دوست ندارم خیلی قضاوت بکنم چون همه اشتباه میکنن منم نگفتم شما بی نقصی اما خب اصولا ادمایی که نقاب میزنن هم خیلی استرسی نیستن -
@f-seif-0 سلام
خوبی
یکاری داشتم باهات -
0-0ftm سلام
خوبین؟
به یادتون بودم️
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و موفق باشین در همه حال ️ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ تو هیچی نگو که امتحانات مجازیه
-
__chakisaldva__replied to maryam111 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
این خوبه که مجازیه
این بده که ترم دوام مجازیه -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ لطفا دیگه اصلا با من حرف نزن
همه امیدم به جلسه فردای معاونت آموزشی و وزارته -
پاشین بیاین
لایو استاد شروع شد
-
ari_14replied to amirmohammad shakeri on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amirmohammad shakerireplied to ari_14 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خدایا
میشه یه پیامبر بفرستی
حوصله های سر رفته امونو برگردونه؟ -
ari_14replied to amirmohammad shakeri on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هووووممممم
-
خدایا نمیخوام دخالت کنما
ولی میشه دلت برا منم بسوزه؟
هعی:))
183161/1000113