هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak ای خوش به حالت خواهر بزرگ تر داری برات مث مادر دومی میمونه نه ؟>
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib نه توروخدا بیا چیزی هم بگو بچه رو
-
و کنکوری هم هس
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من خیلی مهربونم چی بگم بهش؟
میدونی یه بار چیکارکرد؟
نزدیک بود بمیرم ضربه مغزی بشم -
@yasin-sheibak هیک برار و لکن بریم کنکور بخونیم من چ گیم هایی رو ک ول نکردم اکانت اپکس لجندز یک پونصدی رو دیلیت زدم برای کنکور
-
حس میکنم هنوزم
یه حسی میونمون هست
بارون که میزنه بگو توهم میوفتی یادم -
Mr.Lucky Banditreplied to ramses kabir on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir انشاالله نمیکشه به اون سال و ظهور رو زود تر میبینیم
-
من دوست داشتم یکی بزرکتراز خودم باشه
خیلی خوبه که هم داداش بزرگتراز خودت داری هم خواهر -
مجتبی ازاد اوهوم کلا خیلی دوسش دارم اما من بابام رو از همه کس از همه کس بیشتر دوست دارم یعنی کسی چیزی بگی بقدری فشار عصبی رو تحمل میکنم
-
بعضی اهنگا ناخود اگاه تپش قلب ادم رو میبرن بالا
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib میدونم معلومه
-
مجتبی ازاد خدایی خیلی یهویی خواستم بازی کنم مگرنه اهل بازی نیستم این چن وقته یهویی شد
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
این یعنی اصلا معلوم نیست -
شکر کع یه قدیمی دیدیم تو انجمن اینروزا
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib واقعا میگم اخلاقت واقعا خوبه
-
مجتبی ازادreplied to Mr.Lucky Bandit on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آرمان-میرانی برادر ظهور حالا حالا ها نیست 100 نوع روایت هست در مورد ظهور ک بعد انقلاب تمرکز رو گذاشتن رو اینکه هر جمعه منتظر باشیم . ظهور شرایط خاصی داره . شک نکن موقعی میاد ک فقط 1 درصد جهان زنده هست . میاد با اونا میسازه جهان رو
-
از سال 93
برگام -
سیه دخت هاجرو خودمو تو گل میپلکونوم :///
تیلیتو لیتَ لیتو تع تیلیتو لیتَ لیتو :///
183519/1000113