هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد بچه سیستان بالاخره یکی مثل خودم پیدا شد
@yasin-sheibak دَدَ خدمی
-
@yasin-sheibak ای خاک . پسر باید سنگ بزارن جلوش بخوره . برو تو از ما نیستی
مجتبی ازاد نه گلم جلو من گوشت با برنج بزار اگه به تو رسید اسمم رو عوض میکنم
منتها با غذاهایی مثل ماش پلو عدس پلو اینا خوشم نمیاد مزش خوب نیست سبزی هم که اصلا بامن سازگار نیست -
مجتبی ازاد ولی خدایی خواب رو خوب میپرونه من پررنگ میریزم بدون قند میخونم اصلا اینقدر میچسبه
@yasin-sheibak داوش نخوری بهتره حداقل زعفرون بنداز توش خنثی کنه .
-
gomnam gharib خوشم نمیاد!!
من کلا خیلی بد غذا هستم مامانم همش میگه بری سربازی بلکه ادم بشی برای غذا ها من ناز میکنی@yasin-sheibak
من همه چی میخورم -
@yasin-sheibak دَدَ خدمی
مجتبی ازاد قربانه چشتو لَ له مه
-
مجتبی ازاد
{
نه برای ما خوبه تایید شده هست اشنا میاره -
مجتبی ازاد نه گلم جلو من گوشت با برنج بزار اگه به تو رسید اسمم رو عوض میکنم
منتها با غذاهایی مثل ماش پلو عدس پلو اینا خوشم نمیاد مزش خوب نیست سبزی هم که اصلا بامن سازگار نیست@yasin-sheibak ها اونا منم دوست ندارم ولی هرچی ننت درست کنه باید بخوری غیر اینه ؟ یا میخوری یا گشنه میخوابی :| من کله پاچه بدم میاد اینا سه روز کله پاچه خورد من سه روز نون پنیر . خخ
-
مجتبی ازاد
چه مطمئن حرف میزنی انگار خودت حضور داشتی در اون صحنه -
@yasin-sheibak داوش خودمونی بهت بگم خودم سیستانی هستم . ولی خراسانم . هرچی از سمت سیستان میاد قبلش با بنگ و خشخاش و تریاک غسل داده شده . اون چایی هات بزنی میری هوا
مجتبی ازاد تو خونتون به زبان فارسی حرف میزنید یا سیستانی؟
-
مجتبی ازاد قربانه چشتو لَ له مه
@yasin-sheibak عجگ مه
-
@yasin-sheibak عجگ مه
مجتبی ازاد ندرون پتی چمان( بلوچی)
-
@yasin-sheibak ها اونا منم دوست ندارم ولی هرچی ننت درست کنه باید بخوری غیر اینه ؟ یا میخوری یا گشنه میخوابی :| من کله پاچه بدم میاد اینا سه روز کله پاچه خورد من سه روز نون پنیر . خخ
مجتبی ازاد
کله پاچه بدتتتتتت مییااااااد؟؟؟؟
اصلا باورم نمیشه -
مجتبی ازاد تو خونتون به زبان فارسی حرف میزنید یا سیستانی؟
@yasin-sheibak من فارسی زابلیم خرابه ولی داداشم و بابام بلدن . مخصوصا داداشم ک با این پیر مرده میشینه
-
مجتبی ازاد ندرون پتی چمان( بلوچی)
@yasin-sheibak ن بلوچی بلد نیستم شرمنده
-
@yasin-sheibak ها اونا منم دوست ندارم ولی هرچی ننت درست کنه باید بخوری غیر اینه ؟ یا میخوری یا گشنه میخوابی :| من کله پاچه بدم میاد اینا سه روز کله پاچه خورد من سه روز نون پنیر . خخ
مجتبی ازاد من کله پاچه عشقشم
تو خونه ماهرچی مه بابام دوست داره همه دوست دارن میگه که همتون هم از چیزایی که من خوشم میاد خوشتون میاد نمیکنید بگید من بدم میاد به من برسه -
مجتبی ازاد
کله پاچه بدتتتتتت مییااااااد؟؟؟؟
اصلا باورم نمیشهgomnam gharib ها بابا کل اهل فامیل میفهمن وقتی کله پاچه میپزن برای من جداگونه یک چیزی باید بزارن رو بار
با اینکه مال داریم و گوسفند و گاو زیاد داریم ولی بدم میاد خیلی
-
@yasin-sheibak من فارسی زابلیم خرابه ولی داداشم و بابام بلدن . مخصوصا داداشم ک با این پیر مرده میشینه
مجتبی ازاد یاد بگیر لهجه قشنگیه
-
@yasin-sheibak ن بلوچی بلد نیستم شرمنده
مجتبی ازاد معنیش میشه فدای چشمات
من رگ بلوچ هم دارم -
مجتبی ازاد من کله پاچه عشقشم
تو خونه ماهرچی مه بابام دوست داره همه دوست دارن میگه که همتون هم از چیزایی که من خوشم میاد خوشتون میاد نمیکنید بگید من بدم میاد به من برسه@yasin-sheibak الان کجا ساکنی ؟
-
gomnam gharib ها بابا کل اهل فامیل میفهمن وقتی کله پاچه میپزن برای من جداگونه یک چیزی باید بزارن رو بار
با اینکه مال داریم و گوسفند و گاو زیاد داریم ولی بدم میاد خیلی
مجتبی ازاد
اولین پسری که از کله پاچه بدش میاد تو تاریخ باید ثبت بشه