هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
من سرمو گرفتم امروز زیر شیر اب یخ همونجوری خوابیدم -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib ابجی یکم غیرعادی هستی!
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
گل گاو زبان بنفشه رنگش
تو یخچال هست بیارم نشون بدم؟ -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
شما چرا تو این موضوعات اشتباه میکنید؟
خندم میگیره من -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
میگن همه -
خواهرم اومده میگه بزنمت بکشمت
-
داغونم کرده
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib من اصلا دمنوش خوشم نمیاد!!
ولی شیرین باشه خوبه دوست دارم
چایی با دارچین،چایی با زعفران،چایی با زنجبیل،چایی خالی
چایی های ما از سمت زاهدان اونورا میاد همه چایی ها یک بوی شیرینی تو خودشون دارن چایی های ما بو میکنی بوی تلخی میده -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib میگم فاطمه چقدر دوست داره تو حذف کنه
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
دمنوش هست گیاهی طعم زهرمار میده -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
میگه خفت میکنم حالا نمیخوای دلیل اینهمه خشم رو بدونی -
مجتبی ازادreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده
@yasin-sheibak داوش خودمونی بهت بگم خودم سیستانی هستم . ولی خراسانم . هرچی از سمت سیستان میاد قبلش با بنگ و خشخاش و تریاک غسل داده شده . اون چایی هات بزنی میری هوا
-
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اشتبا نگرفتم الان خودم دارم همون دمنوش رو میخورم فقط یک چیز فرستادم ک نباید میرفتم خخ
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib خوشم نمیاد!!
من کلا خیلی بد غذا هستم مامانم همش میگه بری سربازی بلکه ادم بشی برای غذا ها من ناز میکنی -
گردنم ازجا کنده شد
-
@yasin-sheibak ای خاک . پسر باید سنگ بزارن جلوش بخوره . برو تو از ما نیستی
-
مجتبی ازاد ولی خدایی خواب رو خوب میپرونه من پررنگ میریزم بدون قند میخونم اصلا اینقدر میچسبه
-
مجتبی ازاد بچه سیستان بالاخره یکی مثل خودم پیدا شد
-
@yasin-sheibak ظهر باید نون خربزه بزنی شب هم نون ماست . بزن بدن بیاد رو فرم معده قوی بشه
-
@yasin-sheibak دَدَ خدمی
183771/1000113