هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد تحلیل تکنیکال خیلی مهمه درست ولی فاندمتال اون توکن یا ارز هم مهمه
تو از رویه فاندمتال فرض مثال بیتکوین میتونی جدیدترین اخبار رو داشته باشی یا از روی توییت بزرگای بازار
مثلا ایلان ماسک توییت میزد که دوج اینده روشن داره یهو پامپ میکرد دوج یا شیبا یهو تو 24 روز 1000 درصد سود داد!@yasin-sheibak ها اون پامپ دوج منم قبلش سرمایه داشتم توش یکم یک هو دیدم چندی برابر شده زدم بیرون
-
@yasin-sheibak میگم انیمه نگاه میکنی ؟
من انیمه زیاد میبینم
-
@yasin-sheibak میگم انیمه نگاه میکنی ؟
مجتبی ازاد دوستام گفتن دوسه تا انمیه سریال ولی حسش نبود اما سینمایی باشه نگا میکنم
-
مجتبی ازاد دوستام گفتن دوسه تا انمیه سریال ولی حسش نبود اما سینمایی باشه نگا میکنم
@yasin-sheibak سریالی عشقه
-
من انیمه زیاد میبینم
gomnam gharib اصلاحش کنم میدیدم با شروع مدرسه دیگه نمیبینم
-
gomnam gharib اینو ببین Violet Evergarden
-
@yasin-sheibak ها اون پامپ دوج منم قبلش سرمایه داشتم توش یکم یک هو دیدم چندی برابر شده زدم بیرون
مجتبی ازاد خوب ببین مثلا یک توییت اون اینطوری باعث پامپ ارز شد!! اما اتریوم و بیت کوین که جزو برترین ارز ها هستن سخته بازار رو بازی دادن
ولی بازم یک سری نهنگ نوسانات بازار رو زیاد میکنن -
@yasin-sheibak ها اون پامپ دوج منم قبلش سرمایه داشتم توش یکم یک هو دیدم چندی برابر شده زدم بیرون
مجتبی ازاد هولد بودی یا ترید؟!
-
gomnam gharib من از 4 سالع میبینم نزدیک 73 تا سریالشو دیدم سینمایی هم 30 تا فکر کنم کتاب یا همون کمیک یا مانگا هم نزدیک 20 تا خوندم
-
gomnam gharib روحیه جنگنده دارید جفتتون مشکل از جایه دیگس
@yasin-sheibak
این حرفتو نشنیده میگیرم
یعنی مشکل از جای دیگس؟
پدر مادرم اروم نبودن که ما اروم باشیم از بچگی
مادرم از درخت بالا میرفت
ولی دخترا همشون اروم نیستن فکرمیکنید شما -
gomnam gharib من از 4 سالع میبینم نزدیک 73 تا سریالشو دیدم سینمایی هم 30 تا فکر کنم کتاب یا همون کمیک یا مانگا هم نزدیک 20 تا خوندم
مجتبی ازاد افرین داداش من حوصله شو ندارم
-
مجتبی ازاد
کتاب نمیخونم ولی سینماییشو دوست دارم
سریالم چندتا دیدم -
@yasin-sheibak
این حرفتو نشنیده میگیرم
یعنی مشکل از جای دیگس؟
پدر مادرم اروم نبودن که ما اروم باشیم از بچگی
مادرم از درخت بالا میرفت
ولی دخترا همشون اروم نیستن فکرمیکنید شماgomnam gharib ابجی چرا ناراحت میشی گلم چیزی نگفتم
منظورم رو بد برداشت کردی -
مجتبی ازاد خوب ببین مثلا یک توییت اون اینطوری باعث پامپ ارز شد!! اما اتریوم و بیت کوین که جزو برترین ارز ها هستن سخته بازار رو بازی دادن
ولی بازم یک سری نهنگ نوسانات بازار رو زیاد میکنن@yasin-sheibak نم دونم قبلا سرور کرک میکردم یک بار زدم بعد سرورا رو زدم رو دوج یک بار رفتم تو ولت دیدم 200 دلار پیل دارم دادم بچه ها نشوندن به حسابم خخ
-
gomnam gharib ابجی چرا ناراحت میشی گلم چیزی نگفتم
منظورم رو بد برداشت کردی@yasin-sheibak
نه ناراحت نشدم -
@yasin-sheibak نم دونم قبلا سرور کرک میکردم یک بار زدم بعد سرورا رو زدم رو دوج یک بار رفتم تو ولت دیدم 200 دلار پیل دارم دادم بچه ها نشوندن به حسابم خخ
مجتبی ازاد ترید بوده پوزیشن خرید زدی حتما رفته بالا سود کردی
-
@yasin-sheibak
نه ناراحت نشدمgomnam gharib باهرحال عذرمیخوام اگه بهت بر خورد
-
ولی بازم یک سری نهنگ نوسانات بازار رو زیاد میکنن@yasin-sheibak نهنگ ها ک اره مخصوصا این شرکت های استخراج ارز ک خیلی کشیدن بالا . با هر خرید فروش بیت رو میبرن بالا پایین
-
مجتبی ازاد ترید بوده پوزیشن خرید زدی حتما رفته بالا سود کردی
@yasin-sheibak هووم
-
maryam111 عصبی
سلام خوبی؟
️
amir ahmadi داغونم با من بحث نکن
سلام
تو چطوری؟