هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist میخواستم همینو بگم باز گفتم زشته الان بهشون برمیخوره آورین آورین
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh چرا؟
متوجه نشدم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist دقیقااااااااااا
-
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلا انیمه کاوایی دیدن قبل کنکور موجب آرامش بعضیا میشه
-
مثلا انیمه کاوایی دیدن قبل کنکور موجب آرامش بعضیا میشه
-
Akito دوچرخه سواری اینجا نمیشه، من مشهدم آخه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 دارن میسازن
سلمان فارسی
ما هی میگیم مختار، بچههای آینده قراره بگن سلمان فارسی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برخیز که شور محشر آمد !!!...صداشو هم زیاد میکنید انگار دفعه اول تون هست ..مثل اینکه نوه من هم قراره این فیلم رو ببینه ...چی میشه جدید بسازید؟؟؛!!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh توصیه خودم اینه روز آخر هرکاری که بهتون آرامش میده و باعث میشه از استرس و اظطراب کم کنه انجام بدین
مثلا اگه پارکی نزدیکتونه، یه ساعت که سایه هست دوچرخه یا پیاده برید توی خنکا قدم بزنید، برگشتنه اش هم یه چیز خنک بگیرید
یا اگه کمکتون میکنه،شب قبل آزمون یکی دو آیه قران بخونید(البته نه اونجوری که گریه کنید و اظطراب رو ببره بالای ۱۰۰)
فقط سعی کنید ذهنتون رو از روی مطالب خونده نشده و سر جلسه چیکار کنم و اینا دور کنید
مثلا خودم همون دوچرخه سواری بهم کمک میکنه، ولی بازی کامپیوتری باعث میشه ذهنم بره سمت اینکه وای فلان چیزو نخوندم وای فردا کنکور دارم و من دارم بازی میکنم... -
Akito بنظر منم نباید خوند 🥲
آخه ذهن آدم خستهس، من اصن بریدم همین الانم 🥲 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا که میوتی من از رو لایک میتونم حضورت رو تشخیص بدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه دوباره سلام بلو
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس
البته ایشونم یادمه قبلا اِخ شده بودن
نمیدونم، شاید خیلی از اخراجیا قدیمی رو رفع اخراج کردن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی مطمعنی جدیدا اخراجی ها و نشون نمیده؟
اینو نگا
mrf -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat اون بنده خدا که خیلی ازش حساب میبرد
منم از ترس اینکه برم تو لیست بدون پیشتبان جوابش میدادم
پست 18483 از 1000113