هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to _Aram_ on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@دختر-بهار جستجوگر
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 مریم جون
چطور میشه کسی که اخراج شده بفهمه دلیلش چی بوده؟ -
صلوات ختم کنید اومد ️
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@saghi-mortazavi سلام برا ما از 2:56 تا ۵ رفته بود... بعد ک اومد نیم ساعت بعدش نشد نت وای فای قط شد تااا ساعت 7 و خوردی کلن ک وصل شد....
یا نت قطه یا برق
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
علیک
برا مام امروز رفته بود یه نیم ساعت یه ساعتی بود باز الان رفت
یکی ول میکنه یکی دیگه میگیره
چه کنیم خدایی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi آره دیگه اسیر شدیم ازین به بعد فیلم ها رو دانلود کنیم آماده نگه داریم بهتره...
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
من فیلمارو دارم از پارسال
ولی خو آره، مگه دانلود نمیکردی؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to mohammadhassan on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
من چرا اسمم یه خط هستش!
از کادر میزنه بیرون وقتی منشن میکنن
واقن چرا اینقد زیاده -
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
خیلی سخت هم ایدیت منشن میشه -
قرار نبود امشب اینجوری پیش بره
شب اول محرم -
نوشته بود:
مراقب حرفات باش
اونا فقط میتونن
بخشیده بشن
نه فراموش!
.....
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to chichak am on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شب اول محرمچجوری شده مگه؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
خیلی سخت هم ایدیت منشن میشه@saghi-mortazavi بدبختیش اینه ک عوض هم نمیشه کرد آیدی رو....
سلام M.an میگم دیگه نمیشه اون پسوند فامیلیم رو از ته آیدیم برداشت؟ اسیر شدیم اینقد زیاده اگه دسترسیش هست اگ امکانش بود اون پسوند ته فامیلیم رو از آیدیم حذف کنید اگه شد...
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
میشه فقط باید وایسی
یه زمانی از سال این بخش باز میشه که میتونی ایدیتو عوض کنی پارسال باز شد، امسال و دیگه نمیدونم حالا ببین مدیر چی میگن -
جدا کسی که خودش دانشجوعه
بعد بیاد همچین بگه نوبره واقعا
هم نوبره هم سمه هم واقعا...
پرام ریخت -
@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه چی برعلیه من اتفاق میفته
دنیا قشنگ نیست -
چه سس خلایی واقعا
-
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to chichak am on ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه چی برعلیه من اتفاق میفته
دنیا قشنگ نیستچرا؟:/
18514/1000113