هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فیزیک سه نفر تصحیح کردن شده بود ۸.۵
نفر چهارم تصحیح کرده شد ۱۱.۵
منطقیه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خواهش میکنم
-
اخرای بهمن زنگ اخر ریاضی تو کلاس نشسته بودیم
من واقعا خسته بودم واقعا بریده بودم
نه فقط درسی همه چیز کلا بی حس شده بودم
دبیرمون داشت راجع به همین سختی ها حرف میزد و بعد کلاس همهمه بود من داشتم با بغل دستیم حرف میزدم با خنده گفتم خسته شدم و یه ذره خندیدم و تو همون حالت خنده گریه ام گرفت البته دوقطره هم بیشتر نیومد
بعد دبیرمون گفت که میدونمخیلی سخته من دخترم وقتی کنکوری بود خیلی خسته بود دستشو میگرفتم دونفری با ماشین میرفتیم بیرون یه بستنی براش میخریدم یه چرخی می.زدیم خوب میشد -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ari_14 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14
واقعاااااا؟
اگه کم کرده باشن چی ؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ari_14 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 خوش بحالت واقعا
برا من هندسه رو ۰٫۲۵ فقط زیاد کردن
ضریب هندسه برابر با ضریب سلامته -
بلو کجاست اون که همه رو 20 گرفته بود
-
ari_14 چه جالب
-
Akito اها خیلی ممنون اینم یک بار امتحان کردم درگاه دولت نیاورد
احتمالا باید یکم صبر کنم -
بچه ها اگ اعتراض نزدینم بریت چک کنین
من زبانم اعتراض نزده بودم زیاد کردن خودشون -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شمی هم ۱۹ رو ۱۸/۲۵ داده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها وقتی میزنم رو اون قرمزه که درخواست شما ثبت شده، به صفحه میاره و میزنه درحال بررسی
یعنی ممکنه این نمرات عوض شن؟ -
آدمک اها خیلی ممنون
من 3 از درسا ای اختصاصی خیلی خوب نمره پایین گرفتم
جوری نوشتم که کم بشه الانم اعتراض نزدم
که نمره پارسال بزارند
ولی اگر این نمره ها بزارند دیگه کنکور 100 هم می زدم فایده ای نداشت -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to آدمک on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
منمممممممم
زیست ۱۹/۲۵ رو ۱۸/۵ دادن -
Gharibe Gomnam دقیقا بلایی ک سر زیست من اومده واسه فارسی شما اومده
بعد امتحان با پاسخنامه رسمی 2 بار با بد بینانه ترین حالت چک کردم شد 19.25 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 دانا مدیو برین
از مای مدیو وارد شین -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
کمتر از ده دقیقه وقتم رو گرفت حروفش همون همون حروف انگلیسیه
Ainoor
پرستو بابایی
Zahra2020
@NO-077
@Venus655
mr.vinyzo
پست 81 از 1000113