هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh سلام عزیزم
اومدم تو رفتی
دیشب حالم مساعد نبود خدا رو شکر امروز بهترم
ممنون -
هر وقت برا تصمیمای احمقانه ی زندگیت خودتو سرزنش کردی
یادت بیاد همین روزای اخیر
یه شهروند کره ی جنوبی
فرار کرده کره ی شمالی دوستِ من:)) -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
اره داداش -
gomnam gharib گفتی از خودم شعر میگم
-
-
ramses kabir دقیقا
-
کاش از بین این همه تصویر تکراری ، یه تصویر جدید هم می دیدیم.
هرچند که نظمو بهم میزنه...
درهر حال کاش رو هرچقدرم بکاری بازم سبز نمیشه .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
amirmohammad shakerireplied to gomnam gharib on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه میگم خب یه ادرس ایمیلی چیزی بده
-
دوستم دوسال از خودم کوچیک تر بودش سرطاان خون داشت دیروز فوت کرد
چرا اخه هنوز سنی نداشت که بخواد بره به این زودی!! -
@zahra-zahraii
خوبی؟:)) -
ramses kabir
خدایا شکرت -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ramses kabir بدنیستم تو چطوری
-
ramses kabir
خیلی حقه -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
نه چرا -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirmohammad shakerireplied to gomnam gharib on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاک کن
-
@yasin-sheibak
روحشون شاد -
HADAF MAN
خدا رو صدا زدی؟
خواهش میکنم
چ خبر همزاد امتحانا خوبن؟:))
188111/1000113