هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از تلگرام کَنده شدم چسبیدم اینجا
-
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first
لا اله الا الله
پسر انقدر لوس ندیدم
چیکارکنم؟
شکلات میخوای؟
اب نبات؟ -
یه نفر بهم گفت
صدف یادت باشه چرا داری دیلت میزنی
یادت باشه توهم میتونی تفریح کنی
یادت باشه چرا داری از همه دوستات به خاطر دیلیت جدا میشی -
@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از تلگرام کَنده شدم چسبیدم اینجا
غیبت بزن
هفته ای یک بار بیا -
@سجاد-ذوالفقاری یوتیوبشو خیلی وقته ندیدم فک نکنم تازه تا کنکورم ببینم ولی خداییش ویدیو هاشون خداست
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری یوتیوبشو خیلی وقته ندیدم فک نکنم تازه تا کنکورم ببینم ولی خداییش ویدیو هاشون خداست
اره ولی حیف خیلی طولانی میسازه
ویدو فقط پوتک
-
راس میگه
من تلمو با اون همه رفیق حذف کردم
الان جام اینجا نیس
واقعا نیس
خوشبحال اونایی که اخراج شدن -
gomnam gharib بی ادب آدم به بزرگتر از خودش میگه لوس دارم برات
ولی حالا که اینطوره کرانچی بده فلفلیش -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first
از خر شیطون بیا پایین برادر من
یه خر ارزششو نداره -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first
خودم عاشقشم
ولی در کل دارم میگما از این مردای ناز نازوی قهر قهرو خیلی بدم میاد همونطور که از این دخترای زیادی ناز نازوی قهر قهرو بدم میاد
کرانچی خیلی خوشمزه است ولی مضر -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first
حالا چی داری برام عمو زنجیییر باف؟ -
Sharllot @Narjes-Hashemi @Dr-Mahh به جان خودم به یه نتیجه رسیدم وقتی با یه دختر خانم حرف میزنی و نمیفهمی چی میگه
هرچی کنجکاویتو بیشتر بروز بدی بدتر گیج تر میشیو هرچی بی اهمیت تر باشی راحت تر میفهمی چی بوده
مرض دارید ؟؟
-
ولی چرا میگن عمو زنجیر باف؟چرا عمو رشته باف نه؟
یا چرا میگن خربزه؟ چرا نمیگن خرگاوه؟ یا چرا نمیگن گاو بزه؟
یا چرا میگن لو بیا؟ چرا نمیگن لو برو؟ -
@سجاد-ذوالفقاری اره طولانیه ولی مثلا کم کم میدن بیرون فک کنم هفته ای یه بار بود ...
پوتکم خیلی خوبه کلا فک کنم از اول مهر زیاد یوتوب نرفتم ... هعی... -
من هیچکدام
فقط گاهی برعکس این موضوع برام پیش میاد نه همیشهولی خب شما سطح گیراییت پایینه -
gomnam gharib الان خر میشه کی دقیقا ؟
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری اره طولانیه ولی مثلا کم کم میدن بیرون فک کنم هفته ای یه بار بود ...
پوتکم خیلی خوبه کلا فک کنم از اول مهر زیاد یوتوب نرفتم ... هعی...منم نمیرم زیاد وقتایی که دیگه خیلی خسته میشم میرم یه سری میزنم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First
از رو خر شیطون بیا پایین تو پراید مشت سیا سوار شو
خر رو دیگه شما باید ببینی کیه که منحرف کرده شمارو
من چه بدونم -
-Dr_Ugger-replied to gomnam gharib on ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
gomnam gharib پسر ندیدم ناز کنه ولی دختراهم برا جلب توجه وگنه واقعنی ناراحت نیستن ولی در کل چیز خزعبلیه
مضر چیه ولمون کن بابا
188418/1000113