هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Helorikaareplied to Mohammad Afshar on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar
نمیدونم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 تاپیک بزنید لطفا
سوال درسی در تودلی مجاز نیست
اخراج نشم صلوات
بله آنتی کدون مربوط به trna و کدون مربوط به به mrna است که تو ریبوزوم طی مراحلش ترجمه میشن ....آخه الان داشتم یه تاپیک رو شاخه میزدم گفتم نکنه عنوانش رو اشتباه نوشته باشم(_:
سوال درسی هم نبود
سوال یه دانشجویی بود که داشت درسای خودش رو با شما قاطی میکرد و میخواست مطمئن شه اشتباه نمیکنه🥺
با سپاس -
@narjes-hashemi گفتم یه دلی خالی کنیم...
-
maryam111
شرط ناظم و ادمین شدن تو انجمن چیه؟ -
ینی خاک توسرت که نمیفهمی خاک
-
واقعا نمیدونم چه انرژی داره اینجا هر وقت میام حالم عالی میشه
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 نمیدونم
-
نرجس محو شدی که
-
Dr Aryan 0replied to maryam111 on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Dr Aryan 0 انجام شده
maryam111
شما چطوری شدید؟
ببخشیدا -
انقد منتظر بمون
تهشم این میشه
اوکی
اوکی -
maryam111 ن بابا اختیار دارید فقط به قصد شوخی بود امیدوارم به دل نگرفته باشید
درخدمتم -
@f-seif-0
چیزی شده؟ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 طور خاصی نبود والا
خودشون باهام صحبت کردن -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first خواهش میکنم
-
@sania-andiravan هستم
-
تا اینجای عربی دوازدهم خوب بوده
خدا کنه خوب هم بمونه -
Dr Aryan 0 انتظار
انتظار
انتظار
از هیچکس نداشته باش
از هیییییییییییییچکس
چون دقیقن وقتی ازشون انتظار داری دقیقن برعکسشو میکنن -
این مرحله از زندگیمو دوست دارم یه احساس بینظیره کم کم دارم برای رویاهام تلاش میکنم کم کم دارم به اون استقلاله میرسم که میفهمم باید خودت حال خودتو خوب کنی و زندگی رو خودت به چشم تودت زیبا کنی
-
شده انقدر خسته و کلافه باشین که حوصله خوابیدنم نباشه..
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
درود بر شما
یکی از استیکرای معلمی نیازه
196638/1000113