هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@dr-mahh میشه اما وقتی که نابود میشه ادم از هیج کس دلخور یا دلگیر نیستم همیشه از خودم ناراحت میشم تو تنهایی های خودم میگم یعنی ارزششو داره تنها جوابی که همیشه میشنوم اینه محمد اگر عاشقی صبر کن
-
@Ermia-Mirzakhani الان من هسم و میام که تو بیای
اگه نمیای منو نکار اینجا
بیا تا بعد منم دیگه نیام
اه
اچ
اه
اچ -
ZDM خیلیی ممنون این قلب درد از قبل از کنکور سال میش شروع شد استرس واضطراب تشدیدش کرده بود همه فکر کردن بخاطر کنکوره ولی هنوز ادامه داره و میگیره بیشتر اوقات
-
Mohammad Afshar
چیزی ندارم بگم
فقد دکترو برو حتمن -
gomnam gharib 0
هوم قطعا
منظور من ی چیز دیگه بود
و اینکه دلیل هر چی هم باشه زیاد مهم نیست
مهم اینه ک ی راه حل درست براش پیدا کنن و زودتر خوب بشن -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar
یعنی گرفتن قلب دلیلش استرسه؟ -
@dr-mahh به امید خدا خیلیی ممنون
-
ZDM
بله بله -
gomnam gharib 0 خیلی چیزا میتونه باشه
-
Mohammad Afshar
ای بابا)):
حتما پیگیری کنین پس -
gomnam gharib 0 دکتر گفت بخاطر فکر کردن زیادی و اضطرابه
-
13:19
-
خب پس خدا عاقبت منو بخیر کنه
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar
مراقبش باشین خیلی زیاد استرس اصلا خوب نیست اصلا -
جالبش این بود اصلا من نگفتم به دکتر که قلبم درد میگیره بعضی اوقات بعد از اینکه اکسیژن خون و ضربان قلبمو گرفت گفت ضربانت نا منظمه قرص قلب برات مینویسم بخور اگر دیدی بازم درد گرفت به متخصص مراجعه کن
-
gomnam gharib 0 گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چشممو بسنمو امید وار شدم به خودش نه خلقش اگر اون بالایی بخواد هر چیزی درست میشه الا بذکر الله تطمعن القلوب -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar
بدنتون دستتون امانته -
امانت دار خوبی باشیم
-
مامانم امروز میگفت تو مگه اصلا فکرم میکنی
گفت اینقدر فکر نکن سکته میکنی بدبخت بعد گفت کسایی که کرونا گرفتن احتمال سکته دارن -
parisa khanyreplied to gomnam gharib 0 on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
parisa khany
هدفتو پیدا کن دلیل اینکه اومدی تو این دنیا رو خودت باید پیدا کنی
پیداش کن برو دنبالش و تا نرسیدن بهش پاپس نکشهدف !؟ دقیقا چیه
کی تعیین میکنه کی میگه این قوانین گاها مسخره این دنیا درسته کی میگه باید دنباله رو اینا بود
اصلا چرا باید دنیایی باشه انسانی باشه
درصورتیکه وقتی به همه چی نگاه کنی هیچی جز پوچ بودن نمیمونه همه چی توخالی همه چی
ما فقط یه سری قوانین قبول کردیم که اره باید یه هدفی مشخص بشه بعد بهش رسید و....و... و....اما خب که چی !؟
یه هدف مشخص شد بهش هم رسیدی در آخر خب که چی !؟الان چی شد
حال بحث ندارم.... جوابم اصلا نده
198861/1000113