هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh زنجان
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Helorikaa on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@felli
خانوادم همه قدبلندن
ولی من شاید تنها دختری باشم که نمیتونم با پاشنه بلند راه برم بابا چیه اصلا خیلی سخته
اونایی که پاشنه ۵ سانتی مبپوشن چجوری راه میرن باهاش؟
من عموهام همه ۱۹۰ داییام همه ۲ متر ولی مادربزرگ پدریم ۱۶۰ هست که از قضا من شبیه ایشون هستم -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
اره ولی رو مرزه چون استخون بندیم خیلی محکمه
گفتم که کلا با لبنیات محلی بزرگ شدم
پدر بزرگ و مادربزرگم دامدار هستن
تازه حریف پسرای بزرگتراز خودمم شدم که همه پاستوریزه و شیر برنج بودن -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Maryam Nateqi on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi
سلام وقتتون بخیر گفتم من جواب بدم با اجازه
بله چرا که نه حتما میشه
شما شب مثلا ساعت ۱۰ میاین میگین که تو اون روز چقدر مطالعه کردین و چقدر تست زدین و میخواین فردا به چندساعت مطالعه و چندتا تست برسین -
sina bigdelireplied to gomnam gharib 0 on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شده
gomnam gharib 0 بابا دلاور
ولی ببین شاید یهویی قد بکشی
چون من خودم سال دهم 178 بودم الان 186
شایدم بلند تر بشم -
الانم.کتف راستم درد میکنه
از بس دیروز مشت و لگد زدم ؛ اون مشت اخریه حواسم نبود گرفت دستمو کلا ضربه فنیم کرد -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
شما پسرا کلا یه دفعه قد میکشین
مادرم هی بهم میگه یه همت کن لااقل به ۱۶۰ برسی
دیگه شنا نـظامی و پلانک و بارفیکس و حرکت شمع و هرچی فکرشو بکنید همه رو بلدم رفتم -
sina bigdelireplied to gomnam gharib 0 on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شده
gomnam gharib 0 خیلی یهویی
زیاد خودتو درگیر نکن الان 160 برای ی دختر خوبه 2 سانتم چیزی نیست -
اخه اینو کجای دلم بزارم که اون پسرداییم که یه سال ازم کوچیکتره ۱۸۰ اون دخترداییم که ۴ سال ازم کوچیکتره قدش ۱۶۸ هست؟
واقعا کجای دلم بزارم؟
بعد هردوتاشونم قدبلند و هیکلی ؛ همون دخترداییم فکرکنم ۸۰ کیلو باشه اون پسرداییمم ۹۰ کیلو هست
یک بار از بس انقدررر چرت و پرت گفت خیلی بی ادبه خییلی رفته بودیم کوه هی دیدم قلدرم قلدرم میکنه واسه منو مادرم هی میگه بزرگتراز شماش حریف من نشدن
انقدررر رو این اعصاب من رژه رفت من لگد خوابوندم تو گوشش -
البته از تابستون دفاع شخصی رو ادامه میدم
فعلا تا خرداد گذاشتمش کنار -
gomnam gharib 0 لگد تو گوش؟کانگورویی مگه لگدت تا 180 بیا
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
اگر انعطافت زیاد باشه تا ۲ مترم پات بالا میاد -
بعدم وقتی میخوای لگد بزنی اگه حالت چرخشی به خودت بگیری وزن پاهاتو رو پنجه هات بزاری نه رو کف پا و موقع لگد یک پرش خییلی کوتاه داشته باشی و پاهات محکم باشه طرف پرت میشه زمین
-
gomnam gharib 0 شما چن کیلویی اونی ک زدی چن کیلو بو تقریبا؟
-
gomnam gharib 0
سلام همچنین
مرسی لطف کردین -
مشت و لگد خیلی به قد و جثه بستگی نداره
بابامم خودش بلده
دیروز گفت بیا تمرین کنیم خب بابام ۲۰ ساله که بهشون اموزش میدن خداییش عین سنگ میمونه نمیشه اصلا حرکتش داد
من مشت زدم مشت زدم لگد زدم ؛ بابام لگد زد تو ساق پام منم مشت زدم تو صورتش که دستمو گرفت و خب کلا ضربه فنیم کرد -
gomnam gharib 0 کشتی کجه مگه بشینید منچ و مارپله بازی کنید خوب
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
اصلا ربطی به وزن نداره اصلاااا
کافیه فقط با تمرین عضله هاتون سفت شده باشه
مثلا اینایی که با دست یا پا ۵۰ تا سرامیک روهم رو میشکنن اینا خییلی دست و پاهاشون محکم و قویه
قرار نیست یا طرف کشتی بگیریم که ؛ فقط قراره با تکنیک و البته دست و پای محکم طرف رو ضربه فنی کرد
من خودم دقیق نمیدونم چقدرم بین ۵۵ تا ۶۰ کیلو هستم
اونم بین ۸۵ تا ۹۰ کیلو هست
بعدم پاستوریزه است به نظرمن -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
حوصلمون نمیگیره
با خواهرم شمشیر بازی میکنیم
همون دخترداییم یه بار همینجوری به شوخی لگد میزد بهم که مثلا من باهاش تمرین کنم
اون ۷ ۸ تا لگد زد ؛ من یکی زدم خورد تو قفسه سینش پرت شد زمین حالا بیا جمعش کن ؛ -
gomnam gharib 0 خب حجم منطقی از عضله باید داشته باشی که اونو خشکش کنی
بله قبول دارم اون شخص خیلی حلیم بوده
204093/1000113