هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
واقعا هیچی مثل حرف نمیتونه دل کسیو بشکونه
فک کرده بره به بقیه پشت سر من بگه نمیان به من بگن من مثل خودشم دلم نمیخواد برم بگم چه کارایی میکنه وگرنه همه چیشو میزاشتم کف دست خانوادش فقط دلم میخواد تو همین شرایط قرار بگیره تا بفهمه چقد بده
پ.ن:مخاطب اینجا نیست فقط برای این بود ک تو دلم نمونه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
مرسی -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
f.nalist
نه
یکی از کتاب تستا نکته اش این بود که آپاندیس جزوی از روده بزرگه
حداقل تا جایی که من میدونم -
Reza-H
رضا قبول داری اپاندیس هم مث طحال خارج از لوله گوارشه؟ -
@مری-م
منم این چند روز اینجوری بودم خیلی بده خیلی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا مثه خر کار دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا این معده درد چی میگه این وسط
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی کوتاه اَست ...
نه غَمش میاَرزد،
و نه شادی ماندن دارد !
بهترین راه برایت این است :
که بخندی و بخندی و بخندی
به غمش...به کَمش ...
و به زیادیِ غمش ... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا لکچر زبان
ولی بدترین قسمتش اینه که نمی دونی به هر کدوم از زیر گروه هات چیو محول کنی
به خصوص اینکه بترسی وسط کار هول بشن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا از خوندن زبان لذت می برم ،خیلی قشنگه
-
@Nasrin-Sani آره فقط افقیش
-
کم کم دارم به این نتیجه میرسم در نظر دیگران غرور خیلی بهتر از داشتن تواضع و به اصطلاح خاکی بودنه
شایدم واقعا همینطوره!
آدمای دسته اول احترام بیشتری می بینن -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی پشمام ریخت️️
-
@M-Tina
یاد "سرو ابرکوه" افتادم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
انصافا اگه این هرروز با دوچرخه نون وایی رفتن و برا همسایه و خودمون نون خریدن نبود، بعید میدونم میتونستم خودمو برا دوباره کنکور دادن جمع کنم:)
-
@M-Tina شبیه درخت زندگیه تو مخچه
-
عالی
بی نظیر
فوقالعاده
بهبه. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
عجب بابا عجب -
نمی خوایی که تو زمان بمونی؟ زمان که نمی مونه تو هم غرق نشو
-
در ضمن تمرین
فشرده خوندن و صبح وشب رو تایم باید اوکی کنی.
خواب ت باید کم و مفید بشه️
پست 208081 از 1000113