هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak اوکی
وی پی ان هم اگه روشن باشه گاهی اینطور میشه -
maryam111 زیر بار نمیرن یکی از استادا هم تمریناشو نفرستاده بودم گفت ۱۰ نمره نمره تمرینه از کل بعد گفتم استاد من اینجوریم گفت ۲۰ بشو بهت ۱۰ میدم مثل چی خوندم ۲۰ شدم ننداخت بهم ۱۰ داد 🥲🥲
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak داداش این اسب عشق منه ب چشم حیوون نگا نمی کنم بهش
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Afshar on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar خدا خیرش بده
-
maryam111 نه ادرس سایت رو برداشته بودم بعد تب باهاش باز کرده بودم اماده بود میزدم یک راس میومد تو الاخونه یکم مشکل داشت درست شد الان
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak شمالیا که این جور حیوونا رو خیلی دوست دارن
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اوهوم اسب هم خوبه منطقه ماهم اسب هاشون خیلی معروفه من که ندیدم ولی میگن اسبای خوبی داره اینور
-
maryam111 خداروشکر همه رو پاس شدم اینم فردا زنگ بزنه پاس بشم تمومه
-
فعلا همگی من برم ادامه خوندن
-
sina bigdelireplied to maryam111 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 انشالله
حتما فکر می کنم
خب مثلا می تونید یه تاپیک بزنید دوستان از محل کارشون تو بیمارستان یا ... اون جا بفرستن بچه ها روحیه بگیرن -
0yasin.sh0replied to Parsa Amini on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini نمیدونم والا کلا خوشم نمیاد حتی هب گوسفند هم دست نمیزنم ولی بعد که کشته شد گوشتش اماده خوردن شد میرم سمتش
-
sina bigdelireplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak اره فک کنم اسب ترکمن برا گرگانه
-
سلام
-
0yasin.sh0replied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اره کلا اسب ترکمن مربوطه به گلستان هست
اما گلستان فکر کنم تنها استانی هست که همه نوع قومیتی داره همه نوع هست تو گلستان -
خوبین؟
خوشین؟
حال و احوال؟
چیکارمیکنید؟ -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib 0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 به ریحانه خانوم چطوری ابجی؟
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib 0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 بخوبیت چخبرا؟؟
بیکار -
sina bigdelireplied to gomnam gharib 0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 خوبی؟
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
ایمیل رو دیدما باشه چشم
مریض شدم چشمامم نمرشون رفته بالا
آستیگمات شدید... -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
انشاءالله
209470/1000113